Хоџић: Пријепољци, избори су прилика да бирате, али и да казните оне који су вас изневерили 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Хоџић: Пријепољци, избори су прилика да бирате, али и да казните оне који су вас изневерили
Trenutno na sajtu: 277       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Формирањем мултиетничке листе решили смо да спречимо даљу злоупотребу

и узурпацију политичког простора од стране националних странака, подстакнути начином живота у Пријепољу, где смо ми, Срби и Бошњаци, од вртића, па до краја живота заједно, казао је за Глас западне Србије први на листи “Заједно за Пријепоље”, Есад Хоџић.

“Немамо посебне школе или посебна одељења, спортске клубове или посебне институције. Заједно смо на слављима, на радостима и жалостима, само смо до сада у политици били обавезно у различитим странкама. Подразумевало се да, без обзира на квалитет човека или представника једне политичке партије не може добити глас или поверење од гласача друге националности. Нико паметан ми није могао објаснити зашто је то тако. Решио сам да то променим. Зато смо оформили листу ’Заједно за Пријепоље’ где је СДП окосница, а на којој се налази 10 кандидата за одборнике српске националности. То су пробрани кандидати, људи са репутацијом стручњака, домаћина, професионалаца, који ће својим угледом и знањем допринети реализацији ове идеје”, истакао је Хоџић.

Према његовим речима питање свих питања је затварање депоније и колико год га је ова власт представила као сложен проблем који се не може тако једноставно решити, Хоџић је мишљења да то није тако.

Решење је било извесно 2016. године, а то је да се отпад из Пријепоља вози у Ужице, на Регионалну депонију и то је и тада и сада прелазно решење до коначне изградње трансфер станице у Новој Вароши. Не видим ни један разлог зашто је то заустављено и зашто то сада не би могло да се учини уз посредовање Владе Србије”, тврди Хоџић.

Он је истакао да је за њих важан пројекат и завршетак приступних саобраћајница новом мосту које ће растеретити ужасну ситуацију са саобраћајем и које ће Пријепоље учинити новим градом.

“Живот људи мора се побољшати изградњом и поправком путева, развојем туризма јер постоји велика шанса која се створила и приватизацијом Хотела Милешево, намером да влада издвоји два милиона евра за изградњу туристичких садржаја на ширем подручју Камене Горе. Пољопривреда је и даље велики потенцијал, малинарство и повртарство. Треба знати да је трговински ланац Лидл заинтересован за огромне количине поврћа које се производи на малим газдинствима и ту видим реалну шансу јер је ово крај са повртарском традицијом”, каже Хоџић.

Први човек листе “Заједно за Пријепоље” сматра да ће остваривањем ових планова у Пријепољу бити створен нови амбијент који ће подстаћи нова улагања и инвестиције и запослити људе што значи останак младих и опстанак ове средине.

Хоџић је поручио бирачима да су избори прилика да бирају али и да казне оне који су их изневерили.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje esad hodzic izbori zajedno za prijepolje

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.915.312 посета
Тренутно на сајту: 278 посетилац(a)