Укинута ванредна ситуација у Новој Вароши 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival              Vučić: Utvrđeno je da Srbija nije odgovorna za navodni genocid u Srebrenici             

 
Укинута ванредна ситуација у Новој Вароши
Trenutno na sajtu: 358       |       Podeli:
15.03.2022 | 0 коментар(а)



Нова Варош - На територији четири месне заједнице у Новој Вароши након 15 дана од увођења,

укинута је ванредна ситуација. Тешка механизација успела је да пробије све непроходне и завејане локалне путне правце.

„Са побољшањем временских услова машине су радиле у пуном капацитету, тако да су сви путеви оспособљени, нема завејаних деоница и одсечених домаћинстава. Навикли смо на снежне падавине кад им време није, али надам се да коначно зими гледамо у леђа. Сада је омогућено потпуно нормално функционисање свих мештана и стекли су се услови за укидање ванредне ситуације”, рекао је за РИНУ Радосав Васиљевић председник општине Нова Варош.

Фото: Рина

Проходан пут преко Голије ка Новом Пазару

Боље временске прилике условиле су и пробијање најризичније деонице у Србији током зимских месеци. Пут преко Голије ка Новом Пазару сада је проходан за саобраћај.

„Деоница Преко Брдо -Овраћеница је проходна, тешка механизација успела је да прочисти завејан пут, а због огромних количина снега формирани су снежни тунели високи неколико метара. То је био једини непроходан државни правац на територији општине Ивањица”, каже Витомир Арсовић из Путева Ивањица.

Фото: Рина

Путари су након неколико дана тешке борбе успели да прочисте и пут ка младићима који су остали завејани у једном од планинских засеока Голије.

 


ГЗС/Рина




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SNEG NOVA VAROS VANREDNA SITUACIJA CISCENJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.143.661 посета
Тренутно на сајту: 359 посетилац(a)