Данило из Чачка победио корону, па покренуо бизнис са маскама 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Данило из Чачка победио корону, па покренуо бизнис са маскама
Trenutno na sajtu: 346       |       Podeli:
01.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Епидемија корона вируса на бројне псловне објекте ставила је катанац, али и у овој новонасталој ситуацији на коју се сви већ месецима прилагођавамо,
Данило из Чачка победио корону, па покренуо бизнис, фото: РИНА, приватна архива

било је и оних који нису чекали - већ су започели свој сопствени посао. Један од њих је Данило Пауновић (28) из Чачка који је покренуо продају персонализованих заштитиних маски, на којима може бити написано било шта што купац пожели и постигао пун погодак, јер очигледно да обичне хируршке маске нашим грађанима нису толико привлачне, иако су неопходне.


"Био сам заражен корона вирусом и дане проводио на кућном лечењу, када се све то завршило иако је тест показао негативан резултат, нигде нисам излазио без маске, јер сам то без обзира на све, сматрао својом обавезом према другим људима. Управо тако је зачета ова пословна идеја јер сам хтео да направим нешто тотално другачије и нешто што ће инспирисати људе да буду што више друштвено одговорни. Бренд смо назвали симболично "Херо маске", јер сви смо ми хероји који се због корона вируса данас боре са многим искушњима сваке врсте ", рекао је Данило за РИНУ.


Приликом отварања горског аеродрома на Галовићима, приликом обележавања мисије Халијард, заштитне "маде ин Чачак" маске понео је чак и амерички амбасадор Ентони Годфри.Израђене од природних материјала, пружају адекватну заштиту од вируса, али судећи по начину на који су осликане врло често оне могу да буду модни детаљ, али и изузетна маркетинишка порука.

Херо маске из Чачка носи и амерички амбасадор, фото: РИНА, приватна архива


"Некада су се имена фирми виђала на мајицама или качкетима, али од ове године очигледно је да ћемо их читати и на заштитним маскама. На њима може бити нацртано баш све од лога компаније, преко цртаних јунака, па до личних фотографија. Материјал је лаган и не смета при ношењу, а такође се и лако дише приликом ношења, јер ми је то био и лични приоритет, јер су ми претходне маске много сметале и увек сам тражио прву прилику да их скинем, а ову заборим да уопште носим", открива овај млади Чачанин.
Међутим, оно што је свакако новитет јесте да су многи већ наручили своје заштитне максе као новогодишњи поклон за своје пријатеље и пословне партнере.

"Времена се дефинитивно мењају, па уместо оних класичних поклона попут оловака, упаљача, календара сада ће се почетком јануара размењивати заштитне маске", додао је Данило кроз осмех.


Нема сумње да ћемо наредних месеци дисати са и под маскама, тако да Данилова бизнис идеја има велике предиспозиције за успех.


ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


maske cacak biznis

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.469.094 посета
Тренутно на сајту: 347 посетилац(a)