Из ФК „Таково” поручују: Следеће сезоне желимо у првих пет! 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Из ФК „Таково” поручују: Следеће сезоне желимо у првих пет!
Trenutno na sajtu: 542       |       Podeli:
14.06.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац – ФК Таково из Горњег Милановца ће следеће, и не само следеће, већ практично

сваке сезоне, бити најстарији српски клуб у ма којем се такмичењу налазио.

Клуб основан јула 1911, са таквом традицијом и трајањем какви су реткост и на нивоу Европе и света, прошлу сезону завршио је на осмом месту на српском „Западу”, а она је у глобалу оцењена као позитивна јер су играчи млади и без много искуства.

За неке веће подухвате, попут напада на титулу, кажу у Такову, тренутно немају средстава, али наглашавају да им је примарни циљ да буду у првих пет екипа, за шта им је ове године недостајало 10 бодова.

„Можемо ми да кажемо да су нам циљеви увек највиши, и јесу, али за прво место, ако ћемо искрено, потребно је више финансија и новца. Желимо да будемо међу првих пет екипа и то би, ако тако и буде, представљало велики успех”, јасан је тренер у Такову, Радован Мијаиловић, у изјави за Глас западне Србије.

Фудбал је данас много више од игре и нису у питању само играчки квалитети, додаје, указујући да се пред сваку сезону морају имати издвојена позамашна средства.

„Што се тиче амбиција, играчког кадра, сматрамо да вредимо, да можемо да се боримо при врху табеле, имамо младе и талентоване, перспективне момке које форсирамо, и, углавном, уз њих по једног, два или три искусна играча. Такво ће нам бити опредељење и наредне године”, истиче члан стручног штаба „устаника” из Горњег Милановца.

Таково у јулу ове године слави чак 111 година постојања.

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac takovo fudbal

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.242.091 посета
Тренутно на сајту: 542 посетилац(a)