Војислав Шешељ посетио Чачак 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Војислав Шешељ посетио Чачак
Trenutno na sajtu: 368       |       Podeli:
15.03.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Председник Српске радикалне странке, проф. др Војислав Шешељ, посетио је у склопу предизборне
проф. др Војислав Шешељ, Фото: ГЗС

кампање, град Чачак, и том приликом на градском тргу делио своје књиге.

„Данас нас је посетио велики број грађана Чачка, а и околине. Надамо се, да ћемо уз велику подршку ући у Скупштину и да ћемо бити највећа национална странка у Скупштини Републике Србије, јер без радикала Скупштина не може да функциони, то се видело у претходном сазиву. Наравно, кад будемо саставни део скупштине, најбољи у овом тренутку за премијера Србије је др Војислав Шешељ и надамо се да ће он водити Владу која ће бити за Србију најбоља и у економском смислу и у правном смислу. Очекујемо најбољи резултат који смо имали до сада”, рекао је Дане Аничић, председник Моравичког окружног одбора СРС.

Дане Аничић, председник Моравичког окружног одбора СРС, Фото: ГЗС

Говорећи о програму Српске радикалне странке, Аничић каже да се он није мењао од њеног оснивања и да је то броба за очување Косова и Метохије, за очување Србије у постојећим границама, за сарадњу са Русијом и Евроазијском интеграцијом али и са земљама Европе на равноправним основама и за сваког грађанина Србије.

СРС је подржала кандидатуру Александра Вучића за председника Србије, али на парламентарне изборе излази самостално.

Скуп на градском тргу, Фото: ГЗС

„Због ситуације у Србији али и у свету, због рата у Украјини, Александар Вучић није увео санкције Русији то један од разлога због ког смо га подржали. Такође се изјаснио, скоро под заклетвом, да неће никада признати независно Косово и Метохију. То су два основна разлога, али има и других. Ми смо га подржали једнократно у овој кампањи да би победио у првом кругу, да не би дошло до другог круга, да се прозападне странке удруже. Ко зна шта би се десило после трећег априла, да ли би се уопште избори завршили или би био хаос у Србији? Што се тиче коалиција, ми смо спремни да будемо и конструктивна опозиција, спремни смо, као увек да критикујемо власт, а спремни смо да преузмемо и одговорност на себе и да будемо део владајуће коалиције”, закључио је Дане Аничић.

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


SESELJ SRS IZBORI KAMPANJA CACAK KNJIGE TRG RADIKALI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.382.934 посета
Тренутно на сајту: 369 посетилац(a)