Тодоровић обишао радове на првој бензинској пумпи на ауто-путу „Милош Велики“ 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              Zbog radova u tunelima Savinac i Šarani obustavlja se saobraćaj u levoj tunelskoj cevi              Danas je Međunarodni dan porodice              Pred nama varljivo majsko vreme             

 
Тодоровић обишао радове на првој бензинској пумпи на ауто-путу „Милош Велики“
Trenutno na sajtu: 426       |       Podeli:
21.03.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Градоначелник Чачка Милун Тодоровић обишао је данас са сарадницима радове на изградњи првог малопродајног објекта нафтних деривата на ауто -путу "Милош Велики".

"Компанија НИС почела је изградњу GAZPROM бензинске станице „Соколићи 1“. 
Потрошачима ће бити понуђени нафтни деривати врхунског квалитета, домаће производње из Рафинерије нафте Панчево, као и богат допунски асортиман. Нова бензинска станица ће припадати најсавременијој категорији бензинских станица које НИС развија. Овакви дигитални малопродајни објекти, потрошачима пружају јединствено искуство кроз спој савремених технологија и врхунских производа и услуга. Радује ме што у изградњи GAZPROM станице учествују и две чачанске фирме, као и чињеница да ће се овде запослити више од 20 радника. Вредност инвестиције је преко три милиона евра", написао је на својој фејсбук страници градоначелник Чачка Милун Тодоровић.
 
Иначе, радови на изградњи ове бензинске станице започети су средином фебруара, а према речима првог човека Чачка, завршетак радова се очекује у првој половини ове године.
 
ГЗС
 
 Градоначелник Чачка обишао радове на изградњи прве бензинске пумпе на ауто путу Милош Велики, фото: фејсбук
 
 
 фото: Фејсбук
 



PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


todorovic radovi pumpa milos veliki

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.105.242 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)