Активна промоција Златибора пред престојећу зимску туристичку сезону 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Активна промоција Златибора пред престојећу зимску туристичку сезону
Trenutno na sajtu: 724       |       Podeli:
25.10.2017 | 0 коментар(а)



Златибор - Туристичка организација „Златибор“ ових дана има пуне руке посла јер активно ради на промоцији

ове планине како у Србији тако и у земљама окружења. Након сајамских наступа и презентација у Новом Саду, Будимпешти и Београду, после паузе од неколико година одржана је промоција у Сарајеву.

Том приликом потенцијални гости упознати су са атрактивностима ове дестинације, а остварени су и контакти са представницима тамошњих медијских кућа и туристичких агенција. То доводи до закључка да су грађани Сарајева веома заинтересовани за Златибор, па ће у наредном периоду уследити још интензивније кампање на овом тржишту. Из ТО „Златибор“ очекују да ће ове активности резултирати већом посећеношћу гостију из овог дела Босне.

Један од циљева сајамског наступа у Сарајеву, како наводи директор ТО „Златибор“ Владимир Живановић је уговарање студијских тура, а прва је планирана за април следеће године. На списку гостију на првом месту налазе се сарајевски медији, са локалном и националном фреквенцијом, али и туроператери који су заинетресовани да Златибор продају у већ припремљеним туристичким пакетима и аранжманима.

„Жеља нам је да стимулишемо што већи број становника Сарајева да дођу на Златибор. Сматрамо да повољан положај и наша добра понуда може да пробуди интересовање великог броја Сарајлија да посећују Златибор“, додаје Живановић.

ВД Директора ТО "Златибор" Владимир Живановић, фото: Златибор прес

За мештане Сарајева Златибор пре свега представља ваздушну бању, идеално место за здравствени туризам, али и за породични одмор. Сматрају да се као такав издваја од других туристичких дестинација у Србији.

„Богатство садржаја и чињеница да на Златибору могу да проведу неколико квалитетних дана са породицом их стимулише да посете ову планину. Ту су хотели са добрим смештајним капацитетима, велнес и спа центри, играонице… Што се тиче сајамских наступа у наредном периоду нас очекује учешће на сајмовима у Крагујевцу и Бања Луци, а заказане су и презентације у Темишвару, Тузли, Скопљу и Београду. Том приликом биће најављени концерти, манифестације, зимски туристички садржаји, а хотелијери ће изаћи са ценама пакет аранжмана за предстојећу зимску сезону“, истиче директор ТО „Златибор“.

 

Златибор прес / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.081.965 посета
Тренутно на сајту: 725 посетилац(a)