Након паузе због репрезентације, Младост и Металац бију битке за плеј-оф и опстанак 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Након паузе због репрезентације, Младост и Металац бију битке за плеј-оф и опстанак
Trenutno na sajtu: 437       |       Podeli:
24.03.2022 | 0 коментар(а)



Лучани / Горњи Милановац - Наредни викенд доноси одмор од суперлигашких фудбалских
Илустрација, фото: ГЗС

утакмица услед обавеза репрезентације Србије која игра пријатељске мечеве са Мађарском и Данском, али ће екипе са подручја Моравичког округа имати пуне руке посла иза паузе.

Лучанска „Младост” ће након одличне и ефикасне утакмице против „Металца” и шест голова (по три на свакој страни) отпутовати на мегдан „Колубари” у Лазаревац на директан обрачун за борбу за осмо место.

Меч 29. кола би требало да донесе пуно неизвесности јер и једна и друга екипа желе да ухвате последњи воз и прикључак који гарантује одлазак у плеј-оф након последњег, 30. кола регуларног дела сезоне.
Младост је 11. са 32 бода, а Колубара 10. са бодом више.
Осми на табели је крушевачки Напредак са 34.

С друге стране, горњомилановачки „Металац” у 29. колу дочекује код куће „Спартак” и бодови су му преко потребни у грчевитој борби за опстанак.

Металац тренутно заузима претпоследње место на табели са 24 бода и Спартак, такође члан доњег дома Суперлиге, противник је по мери, а тријумф у том мечу императив.

Најближи пратилац изнад је крагујевачки Раднички са три бода вишка.
Након 30. кола формира се плеј-аут након чега се игра још седам мечева по систему свако са сваким.

Две последњепласиране екипе након додатних седам кола, уз пренос освојених бодова у првих 30, испадају из Суперлиге док ће трећа и четврта отпозади у бараж са екипама из Прве лиге.

Металац јури барем место за бараж, а судећи по квалитету приказаних мечева у досадашњем току сезоне чини се и да није имао пуно среће и да је екипа пуно боља него што резултати приказују.

Такође, има врло млад тим па су осцилације очекиване.
Мечеви Колубара – Младост и Металац – Спартак играју се у суботу, 2. априла са почетком у 17 часова.


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


лучани горњи милановац фудбал плејоф

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.267.084 посета
Тренутно на сајту: 438 посетилац(a)