Užice obezbeđuje plastenike za 23 poljoprivrednika 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Užice obezbeđuje plastenike za 23 poljoprivrednika
Trenutno na sajtu: 271       |       Podeli:
02.04.2024 | 0 коментар(а)



Užice - Do četvtka, 11. aprila, otvoren je konkurs koji je raspisao Grad Užice za dodelu bespovratnih sredstava



za razvoj plasteničke proizvodnje u 2024. za najmanje 23 poljoprivrednika koji imaju registrovano poljoprivredno gazdinstvo na teritoriji tog grada.
Kako je navedeno u konkursu, ukupna raspoloživa sredstva za ove namene su šest miliona dinara, a obaveza potencijalnih dobitnika je da učestvuju sa sopstvenim sredstvima u visini do najviše 20 odsto ukupne vrednosti doniranog plastenika.
Pravo učešća na ovom konkursu, čiji je cilj da se osnaže porodice i da im se omogući ekonomsko jačanje imaju fizička lica, odnosno nosioci registrovanog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, kao i poljoprivrednici koji žele da otpočnu ili prošire svoj posao vezan za plasteničku proizvodnju sa teritorije grada Užica.
Konkurs je raspisan u skladu sa ugovorom o saradnji zaključenim između opštine Užice i Fondacije Ana i Vlade Divac, a u okviru projekta "Divac poljoprivredni fondovi - Užice 2024.".
GZS/Tanjug

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti uzice plastenik

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.670.286 посета
Тренутно на сајту: 271 посетилац(a)