Prijepoljka Dragana Terzić stala rame uz rame sa Oprom Vinfri, Džesikom Albom i Leonardom Dikaprijem, priznanje „Crea Global Award 2023” zasluženo stiglo u njene ruke 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Prijepoljka Dragana Terzić stala rame uz rame sa Oprom Vinfri, Džesikom Albom i Leonardom Dikaprijem, priznanje „Crea Global Award 2023” zasluženo stiglo u njene ruke
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
20.06.2023 | 0 коментар(а)



Prijepolje - Dragana Terzić mlada preduzetnica, vlasnica turističke agencije „Travel point” iz Prijepolja,



koja je inovativnim i kreativnim turama koje su skoncentrisane na turističke potencijale zapadne Srbije, napravila značajan pomak u turističkoj privredi. Njen moto „vreme je za slavlje inovacija i kreativnosti” očigledan je u svemu što radi.

I upravo zbog toga što se ne plaši da bude drugačija, Dragana je sigurnim korakom uz stalnu edukaciju, inicijativu i kreativnu viziju pomerala granice u poslu kome je u potpunosti posvećena, a samim tim ni rezultati nisu izostali.

Sredinom maja ove godine njena agencija „Travel point” nagrađena je Evropskom nagradom putovanja za 2023. godinu kao najpouzdanija turistička agencija za razvoj kulturnog turizma u Zlatiborskom okrugu. EU Biznis News kroz ove prestižne nagrade teži prepoznavanju dostignuća nekih od najistaknutijih i inovativnijih preduzeća, čime se ističu lideri u turističkoj industriji.

Ovih dana stiglo je još jedno priznanje kojim retko ko u Srbiji može da se pohvali.

„U februaru sam nominovana za Brainz 500 Global nagradu, a pre nedelju dana saznala sam da sam među dobitnicima Crea Global Award 2023. Ova nagrada se svake godine dodeljuje onima koji su prepoznati po svom preduzetničkom uspehu, dostignućima i posvećenosti pomaganju drugima. U prethodnim godinama, neki od dobitnika bili su Marc Randolph, Oprah Winfrey, Jessica Alba, Mel Robbins i Leonardo DiCaprio. Ovo priznanje ima poseban značaj za mene i osećam se ponosno što sam deo ovog izuzetnog i inspirativnog društva”, kazala je za Glas zapadne Srbije Dragana Terzić.

Inače, agencija Travel point prepoznatljiva je po inovativnim turama, koje je Dragana osmislila jedinstvenim u zapadnoj Srbiji među kojima se isticala „off roud tura” kvadovima koja kreće od manastira Mileševe, obilazi se džamija u Hisardžiku a potom kreće uspon na najviši vrh Katunić, visok 1734 metra i završava se u Sopotnici. Zanimljiva je i gastro tura koja je prezentovala kuhinju prijepoljskog kraja kroz tradicionalan jela Srba i Bošnjaka koji na ovim prostorima žive jedni sa drugima što daje poseban pečat i šarm i ostavlja jedinstven utisak svima koji ovde dođu.

Mlada Prijepoljka uveliko osmišljava i kulturne ture koje smatra važnim delom turističke ponude Zapadne Srbije.

„Posebno me raduje što ćemo u narednom periodu predstaviti novi turistički proizvod koji će oživeti kulturu i tradiciju prijepoljskog kraja kroz nezaboravne večeri folklora”, kazala je Dragana Terzić, vlasnica i idejni kreator turističke agencije Travel Point.

 


Glas zapadne Srbije

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


prijepolje priznanje dragana terzic Crea Global Award 2023 turizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.401.737 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)