Обелела планина Голија, мештани снег очекивали још раније 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Обелела планина Голија, мештани снег очекивали још раније
Trenutno na sajtu: 283       |       Podeli:
11.12.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица - Иако метеоролози најављују јаче падавине током ноћи, снег је већ обелео на једној српској, планинској лепотици. То и не би требало да чуди, јер

снег на Голији није падао само у августу месецу. Јутро које је освануло под белим покривачем није изненадило мештане села Дајићи на самом врху ове планине.

- Искен да будем, мало нас је изненадило што снег и раније није почео да пада. Ми смо све припремили што се тиче намирница за читаву зиму. Тако то овде функционише, јер кад вас завеје по месец дана не можете доћи до града. Децембар је месец када ми увелико чистимо снег у домаћинству, нама је необично што снег на Голији касни, а не што је пао", казао је за РИНУ, Душан житељ засеока Дајићи на Голији.

Ко крене преко ове ћудљиве планине нарочито у зимским месецима, због критичних тачака које она има, неоходно је да се консултују са стручним службама.

Пут преко који преко Голије води ка Новом Пазару једна је од најкритичнијих тачки у Србији, и за само пар минута може бити завејана.

ГЗС/ РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.023.454 посета
Тренутно на сајту: 283 посетилац(a)