Петоро повређених у ланчаном удесу на ауто-путу 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Петоро повређених у ланчаном удесу на ауто-путу
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
27.11.2021 | 1 коментар(а)



Горњи Милановац - Пет особа повређено је данас у ланчаном судару на ауто-путу Милош Велики, у којем је учествовало девет возила.
Фото: РИНА

Директор Опште болнице у Горњем Милановцу Предраг Шутић изјавио је да ће у ту болницу бити пребачено двоје повређених, док ће остало троје бити збринути у болници у Чачку.

Нико од повређених није у животној опасности.

Иначе, до удеса је дошло када су се два возила кретала претицајном траком и том приликом се сударила, а затим ударила у трећи аутомобил. Услед велике брзине и окретања на аутопуту у незгоду су укључена и остала возила, а једно се запалило.

Претпоставља се да је узрок незгоде клизав коловоз и магла.

Полиција тренутно врши увиђај, а саобраћај се одвија једном коловозном траком.

ГЗС/РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Rajko Todorović

    Na ovom mestu u selu Ručići ovo nije prvi udes, ovde se nalazilo 7 spomenika krajputaša koji su navodno završili u drobilici za kamen



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 158.536.696 посета
    Тренутно на сајту: 440 посетилац(a)