Добар наступ чачанске спринтерке 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Добар наступ чачанске спринтерке
Trenutno na sajtu: 284       |       Podeli:
04.08.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - У недељу 02.8.2020. године у Чачку су одржане контролне трке атлетске репрезентације Србије.

Част да испробају квалитет и дају своје оцене за новоотворени атлетски стадион имали су атлетски репрезентативци, спринтери и средњепругаши. Ово је била прилика да селектор Един Зуковић оцени и уочи недостатке у раду са репрезентативцима у периоду такмичарске паузе настале због опште здравствене ситације. Обзиром да је атлетика врло специфична и осетљива спортска грана по начину на који се такмичари спремају, може се закључити да и најмање ситнице доста утичу на резултат.

Ивана Илић, атлетски клуб„ЧААК”

На програму су биле женске и мушке трке на 100 метара, 200 метара и 1500 метара.
Стандардна јуниорска репрезентативка, атлетичарка "ЧААК" - а Ивана Илић имала је и овог пута одличан наступ. Такмичење са најбржим српским сениоркама показало је велики Иванин напредак и сада се са сигурношћу може тврдити да би ово била њена најбоља досадашња сезона да је општа здравствена ситуација била у реду.
Освајањем 3. места у квалификацијама и 2. места у финалу са резултатом 12,20 је велики успех и показује да је у међувремену добро и квалитетно тренирала.

 

 

„Ово је била прилика да видимо какав је квалитет рада који смо спроводили у предходном за нас веома тешком периоду. Дуго смо били без атлетске стазе што је за спринт погубно, а онда се догодила епидемија и веома тешке мере за све спортисте. Овде су наступиле наше најбоље спринтерке, поред Иваниног одличног наступа сада имам јаснију слику о недостацима које морамо што пре да отклонимо да би резултат био још бољи. Ивана је оставила веома позитиван утисак на овом наступу, а колико буде такмичења у наредном периоду форма ће се свакако поправљати. Селектор је позвао и атлетичара ЧААК - а Огњена Николића за трку на 1500 метара, али смо због повреде морали отказати наступ”каже тренер Драган Дуканац.
ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Atletski klub Caak sprinterka Ivana Ilic odlican rezultat na sprinterskim trkama

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.448.616 посета
Тренутно на сајту: 285 посетилац(a)