Трећи музички фестивал на Дивчибарама 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Трећи музички фестивал на Дивчибарама
Trenutno na sajtu: 207       |       Podeli:
15.08.2018 | 0 коментар(а)



Ваљево - Mountain Music Fest је дневни музички фестивал који се трећу годину заредом одржава на Дивчибарама, недалеко

од Ваљева. Кроз несвакидашњи спој музике, авантуре и природе, овај интернационални фестивал нуди бројне уметничке и рекреативне садржаје, далеко од градске врућине и гужве.

Фестивал ће у суботу, 18. августа отворити освајачи медаља на овогодишњој Математичкој олимпијади, а на главној бини смењиваће се извођачи међу којима су и Никола Пејаковић Коља, Канда коџа и Небојша, Ђорђе Миљеновић и многи други, а за љубитеље мало другачијег електронског звука - ту је Vinyl стаге и београдски White City Соул.

Под слоганом “Размрдај чула”, овај музичко-планински фестивал, поред наступа сјајних музичара, организује и мноштво различитих програма за све узрасте, било да сте љубитељи адреналина, науке, спортских надметања, друштвених игара или плеса. Авантура парк, Оријентиринг, Зип лине, Стреличарство, На пиву са научником, Yoga, Папирологија, Кашичица-Луткица, само су неки од додатних садржаја који очекују посетиоце свих генерација на Ски стази Црни врх, на само два сата вожње од Београда.
Mountain Music Fest почиње у подне и трајаће до један иза поноћи. Карте се продају на самом улазу на фестивал, по цени од 500 динара. Сви додатни садржаји су укључени у цену карте, а улаз за млађе од 10 година је бесплатан.

Mountain Music Fest организује група младих ентузијаста из Ваљева, који трећу годину заредом настоје да свој обичан дан у граду замене одласком у природу са пријатељима и да, овим фестивалом, град Ваљево и Дивчибаре учврсте на туристичкој мапи Србије.

Глас западне Србије




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.215.094 посета
Тренутно на сајту: 207 посетилац(a)