Лидл Србија донирао медицинску опрему Општој болници Чачак 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Лидл Србија донирао медицинску опрему Општој болници Чачак
Trenutno na sajtu: 542       |       Podeli:
26.02.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија Лидл Србија донирала је ЕКГ апарат и дефибрилатор ургентно - пријемној служби Опште болнице Чачак,

а представници компаније данас су посетили овај део здравствене установе у коме се употребљава поменута опрема. Овим хуманим гестом, као и другим акцијама које спроводи, Лидл Србија настоји да помогне грађанима у заједницама у којима послује у циљу што веће подршке.

Представници компаније Лидл Србија су са начелницом и портпаролом Опште болнице Чачак др Биљаном Кочовић, обишли ургентно - пријемно  одељење, где је др Кочовић истакла важност ове опреме за свакодневни рад.

„Овом приликом желимо да захвалимо у име наше службе и у име Опште болнице Чачак на овом вредном поклону у виду ЕКГ апарта и дефибрилатора, зато што спадају у основна средства за рад. На овај начин нам је олакшана свакодневица, са циљем да се побољша рад и квалитет услуга за наше пацијенте“, рекла је др Кочовић.

Препознајући потребе ове локалне заједнице, компанија Лидл Србија је желела да захвали на поверењу грађанима Чачка, изјавила је руководилац корпоративних комуникација Лидла Србија Мартина Петровић.

„Наша жеља је да помогнемо што већем броју суграђана и захвалимо се за поверење које нам указују, а то можемо да урадимо управо тамо где је то неопходно. Драго нам је да на овај начин можемо да допринесемо бољем квалитету живота, као и унапређењу услова за лечење Опште болнице Чачак“, истакла је Петровић

Подсетимо, Лидл је своју продавницу у Чачку отворио у марту 2019. године.

 ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LIDL SRBIJA DONACIJA OPSTA BOLNICA CACAK

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.976.248 посета
Тренутно на сајту: 542 посетилац(a)