Lančani sudar teretnjaka i putničkih vozila u tunelu Ovčarsko-kablarske klisure 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Lančani sudar teretnjaka i putničkih vozila u tunelu Ovčarsko-kablarske klisure
Trenutno na sajtu: 354       |       Podeli:
23.04.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Tokom poslepodnevnih sati na magistralnom putu Čačak - Užice u jednom od tunela u Ovčarasko-kablarskoj klisuri došlo je do lančanog sudara u kom su učestvovali dva putnička vozila i dva šlepera.
Foto: RINA

Do nezgode je došlo kada je ženska osoba upravljajući putničkim vozilom i krećući se u pravcu Užica, u tunelu izgubila kontrolu i prešla u suprotnu traku.

- Jedna ženska osoba koja se nalazila u nekom od vozila primljena je u Opštu bolnicu u Čačku. Nakon detaljne opservacije, njoj su konstatovane lakše telesne povrede i puštena je na kućno lečenje, potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Usled ove saobrćajne nezgode na ovoj deonici magistralnog puta došlo je do prekida saobraća i za kratko vreme stvorene su kilometarske kolone vozila iz prvca Užica ka Čačku.

Vozila koja se kreću iz pravca Čačka ka Užicu preusmervana su na lokalne alternativne puteve.

GZS/ RINA




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.259.921 посета
Тренутно на сајту: 355 посетилац(a)