НИС донира 33 хиљаде литара пијаће воде Ивањици и Блацу 


Danas u Srbiji veoma toplo: Najviša dnevna temperature do čak 33 stepena              Sutra otvaranje nove pumpe na auto - putu „Miloš Veliki” u smeru ka Beogradu              Grejna sezona zvanično se završava danas              Da su danas lokalni izbori u Gornjem Milanovcu SNS osvojila bi više od 53 odsto glasova             

 
НИС донира 33 хиљаде литара пијаће воде Ивањици и Блацу
Trenutno na sajtu: 351       |       Podeli:
03.07.2020 | 0 коментар(а)



Компанија НИС донираће више од 33 хиљаде литара пијаће воде општинама Ивањица и Блаце, чији су житељи данима

без воде за пиће из градског водовода.

„НИС већ годинама помаже локалним заједницама у Србији и увек смо спремни да пружимо подршку када је то најпотребније. Чим смо чули за проблеме са којима се суочавају Ивањица и Блаце, организовали смо се и одлучили да помогнемо тако што ћемо донирати пијаћу воду коју производи наша компанија. Сигурни смо да ћемо на овај начин допринети да житељи ове две општине лакше превазиђу невољу са којом су се суочили, а ми ћемо и даље бити спремни да, у складу са својим могућностима, помогнемо грађанима Србије“, изјавио је Кирил Тјурдењев, генерални директор НИС-а.

У акцију донирања воде за пиће „Јазак“ активно су укључени и волонтери НИС-а у оквиру „Клуба волонтера“, чиме се настављају хуманитарне акције компаније НИС и њених запослених, у циљу подршке онима којима је помоћ најпотребнија.

Компанија НИС од 2009. године под слоганом „Будућност на делу“ организује и учествује у хуманитарним активностима којима се решавају акутни проблеми грађана, али и генерално унапређује живот у локалним заједницама у које је до сад уложено више од 3,8 милијарди динара.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ivanjica voda nis

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.105.521 посета
Тренутно на сајту: 352 посетилац(a)