Председник Дејан Ковачевић у раним јутарњим часовима обишао мештане погођене поплавама 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Председник Дејан Ковачевић у раним јутарњим часовима обишао мештане погођене поплавама
Trenutno na sajtu: 464       |       Podeli:
12.06.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић обишао је у раним јутарњим часовима мештане који су претрпели штету у невремену које је у ноћи између
Дејан Ковачевић, фото: ГЗС

суботе и недеље захватило ову општину. Штета се још сабира и према првим проценама је велика а први човек општине најављује помоћ и брзу интервенцију на инфраструктурним радовима. 

"Велика штета се догодила на територији две месне заједнице Дружетићи и Богданица, путна инфраструктура је у прекиду, два моста су потпуно порушена. Механизација је на терену и покушавамо да оспособимо, доста кућа је било под водом комисија ће сутра утврдити штету на објектима. Коме треба смештај помоћићемо, нисмо очекивали овакво невреме, од када сам председник ја  не памтим на овом подручју падавине  оваквог интензитета.  Покушаћемо што пре да санирамо и помогнемо", изјавио је Дејан Ковачевић обилазећи поплављено подручје. 

Иначе, током дана је због јаког невремена и изливања бујичних река, пре свега реке Каменице на територији општине Горњи Милановац уведена  ванредна ситуација. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


kovacevic gornji milanovac poplava steta

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.622.406 посета
Тренутно на сајту: 465 посетилац(a)