Гром породици Коматина спалио све до темеља 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
Гром породици Коматина спалио све до темеља
Trenutno na sajtu: 239       |       Podeli:
23.05.2018 | 0 коментар(а)



Ивањица – Кућу Владана и Вукомана Коматине у Ерчегама код Ивањице јече је гађао гром и спалио је до темеља. Све се догодило у непуних пола сата, ватра се невероватно

брзо ширила па су покушаји да се из куће изнесу бар документа и новац, пропали. Владан је са стрицем, сестром и мајком остао на ледини.

-Ни кашику нисмо успели да изнесемо. За дведесет минута отишло све оно што смо читав живот стварали. Изорео и мед, ракија, алат, ствари, документа. Имао сам неку уштеђевину, годинама сам остављао ако затреба,било око 15 000 еура, све је нестало. Верујте ми да у џепу немам један пребијени динар.-прича овај човек видно скрхан без идеје куда и шта даље, сам на планини, на ледини.

-Шта ћу, виша сила. Против тога се не може. Снаћићемо се некако. Имамо стари помоћни објекат, скрпићемо се за ноћас. А даље, видећемо. Нисам у стању да размишљам.- каже Владан.

Комшије су покушале да помогу али ватрена стихија је добила битку. За ИнфоЛИГУ, Владан је кратко испричао како се све одиграло.

-Ручали смо за кухињским столом и договарали се шта треба да радимо, да нахранимо животиње и довршимо још неке послове у пољу. Наоблачило се, али није деловало тако страшно. Изашли смо свако својим послом, а мајка је буквално пет минута пре удара грома напустила кућу. Чуо се прасак, мени је звонио телефон и рођак, који упремасе види нашу кућу, каже букти пламен. Одмах см дотрчали, појавише се и комшије, касније ватрогасци, али све је било узалуд.- сећа се Владан овог немилог догађаја.

Све што је годинама породица Коматина стварала, нестало је у трену, једина утеха је што су на време напустили дом и нико није страдао од руке више силе.

Извор: Инфо лига

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.310.634 посета
Тренутно на сајту: 239 посетилац(a)