Stiže asfalt nakon tri decenije 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Stiže asfalt nakon tri decenije
Trenutno na sajtu: 443       |       Podeli:
03.04.2024 | 0 коментар(а)



Gornji Milanovac - Meštani dela Gornjeg Milanovca, u delu naselja iznad Osnovne škole „Sveti Sava“, uskoro će dobiti asfalt.



Naime, u toku su pripremni zemljani radovi za asfaltiranje Ulica gospodara Jovana, gospodara Jevrema Obrenovića i kneginje Ljubice Obrenović. Predsednik opštine, Dejan Kovačević danas je zajedno sa svojim saradnicima obišao radove i razgovarao sa meštanima ovog kraja.

-Čitavo naselje je bilo veliki problem, pre svega zbog nerešenih imovinsko pravnih odnosa, a na žalost uvek su tu i neki međuljudski odnosi koji su u prethodnom periodu bili narušeni među komšijama. Zahtev za asfaltiranje ovih ulica je došao u vreme kada sam ja postao predsednik opštine. Jedva smo uspeli da nađemo rešenje, imovinski nismo sve rešili, ali dali su meštani pisanu saglasnost kojom odobravaju izvođenje radova na asfaltiranju ulica, što je prevashodno u njihovom interesu. Posle 30 godina, naselje će prvi put dobiti asfaltirane i potpuno uređene ulice kakve priliče današnjem vremenu. Nedavno je u ovom delu grada postavljena i nova kanalizaciona mreža što je finansirano sredstvima Ministarstva za zaštitu životne sredine, tako da naselje dobija onaj obris koji je trebalo da ima i pre tri decenije kada je nastalo. Vrednost procenjenih radova je oko 16.500.000 dinara – rekao je predsednik Kovačević.

Meštani su godinama čekali na rešenje problema neasfaltiranih ulica, tako da su sa zadovoljstvom dočekali početak radova.
-Želim da se zahvalim gospodinu Kovačeviću i njegovom timu. Čekali smo dugo na asfalt, preko 30 godina smo sami održavali put. Nasipali smo i čistili ali najveći problem su pravile atmosferske padavine koje su sve to nosile. Naselje nam je lepo, ima dosta meštana i dosta dece i jedino što nam je trebalo jeste asfaltiran put– rekla je Dragica Jovanović.

Rok za završetak radova je 20. april, ali ukoliko vremenske prilike budu išle na ruku izvođaču radova, preduzeću „Svin“, realno je očekivati da radovi budu završeni i pre roka.


GZS

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac asfalt

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.631.926 посета
Тренутно на сајту: 443 посетилац(a)