Prijepoljci besplatno na poljoprivredni sajam u Novi Sad 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Prijepoljci besplatno na poljoprivredni sajam u Novi Sad
Trenutno na sajtu: 396       |       Podeli:
19.05.2023 | 0 коментар(а)



Prijepolje – Opština Prijepolje i ove godine organizuje besplatan prevoz zainteresovanih lica za posetu Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.



Poseta je planirana za subotu 20. maj, a u zavisnosti od interesovanja poljoprivrednika biće organizovano još polazaka u narednim danima.
Prijavljivanje je već počelo, a svi zainteresovani mogu se prijaviti u zgradi lokalne samouprave u poljoprivrednoj službi.

– Obezbedili smo i ove godine besplatan odlazak za poljoprivrednike iz naše opštine na Poljoprivredni sajam u Novi Sad. Ja pozivam sve zainteresovane proizvođače da se jave u poljoprivrednu stručnu službu, kako bi dogovorili detalje oko odlaska – kaže član Opštinskog veća u Prijepolju zadužen za poljoprivredu Sanel Dizdarević.

Polazak iz Prijepolja planiran je mini busom koji je lokalna samoprava nedavno dobila od Ministarstva za brigu o selu.

GZS/PP Media




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.279.314 посета
Тренутно на сајту: 397 посетилац(a)