Мемић: Биће изазов радити у туризму који постиже рекорде 


Preko 1000 vozila u koloni, potpuni kolaps ka Zlatiboru              Festival profesionalnih pozorišta Srbije u Užicu od 13. do 20.maja              U Srbiji u martu više turista za 11,7 odsto nego pre godinu dana              Potpisani ugovori za pošumljavanje sa 38 lokalnih samouprava - novi drvoredi u Čačku, Ljuboviji, Arilju              Danas Komaranska košija na Boretinom brdu              Večeras na Kraljevom trgu koncert Baneta Mojićevića              Čačani će sutra u Borčevoj hali uživati uz pesme Lexington benda             

 
Мемић: Биће изазов радити у туризму који постиже рекорде
Trenutno na sajtu: 302       |       Podeli:
23.10.2022 | 0 коментар(а)



Хусеин Мемић, који је данас предложен за министра туризма и омладине у будућој Влади Србије, изјавио је за Танјуг да је велика част и одговорност

што је предложен за функцију министра, додајући да се нада да ће добро радити за своју државу и свој крај.

"Завршио сам туризам и хотелијерство. Неколико година сам био у Управном одбору Туристичке организације Новог Пазара, био сам директор Културног центра у Новом Пазару, основао фестивал Стари град, тако да ми је туризам веома добро познат", рекао је Мемић и додао да му је нарочито близак манифестациони туризам. 

Истакао је да ће му бити велики изазов да буде министар туризма, с обзиром на резултате који се у овој области постижу, а који су рекордни.

Мемић је додао да је захвалан Расиму Љајићу, председнику Санџачке демократске партије што га је предложио на ову функцију као и на томе што је овај Љајићев предлог прихваћен.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


memic turizam

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.835.160 посета
Тренутно на сајту: 303 посетилац(a)