Na Sajmu zapošljavanja u Ljuboviji ponuđeno 180 slobodnih radnih mesta 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Na Sajmu zapošljavanja u Ljuboviji ponuđeno 180 slobodnih radnih mesta
Trenutno na sajtu: 347       |       Podeli:
16.03.2024 | 0 коментар(а)



Ljubovija - U Ljuboviji je juče održan Sajam zapošljavanja i obrazovanja koji je organizovala loznička filijala Nacionalne službe



za zapošljavanje. Na sajmu je učestvovalo 16 poslodavaca, kao i Srednja škola “Vuk Karadžić” iz Ljubovije gde je sa učenicima završnih razreda predstavila svoj nastavni program namenjen budućim srednjoškolcima, dok su maturanti mogli da se informišu o traženim zanimanjima i slobodnim radnim mestima.
Veoma smo zadovoljni, jer u ponudi je bilo preko 180 različitih pozicija. Zadovoljni smo odzivom kako nezaposlenih lica tako i poslodavaca i možemo apsolutno biti zadovoljni današnjom organizacijom. Po broju CV-ja koje su poslodavci za sebe uzeli, ovo bi mogao da bude jedan od uspešnijih sajmova zapošljavanja i obrazovanja. Želeli smo danas da animiramo, po prvi put u opštini Ljubovija i završne razrede srednje škole, Gimnazije u Ljuboviji i naše osmake da izaberu, odnosno odluče se za neki od obrazovnih profila koje škola nudi, ali u isto vreme da i završnim razredima srednjih škola ponudimo ono što je ovde bilo na raspolaganju, a što su poslodavci oglasili kao slobodne pozicije – izjavio je Zoran Milovanović, v. d. direktora filijale NSZ u Loznici.

 

Sajam zapošljavanja i obrazovanja posetio je i predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović gde je razgovarao sa poslodavcima i upoznao se sa njihovim potrebama.

Najveće interesovanje vlada za rudarima, radnicima ugostiteljske struke i drugim zanatskim poslovima. Pored lokalnih firmi iz Ljubovije, na sajmu su učestvovala i tri partnera sa kojima loznička filijala Nacionalne službe za zapošljavanje ima saradnju, kao i dve kompanije iz Loznice.

 

GZS / Rivera Info




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


LJUBOVIJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.480.462 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)