Ђ. Стаменковска о изборима на локалу где би Заветници одлучивали 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
Ђ. Стаменковска о изборима на локалу где би Заветници одлучивали
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
04.04.2022 | 0 коментар(а)



Пуно полемике се повело око тога да ли ће или не Заветници бити тзв. језичак на ваги за смену власти

предвођене СНС-ом након избора у престоници, Београду, где су јуче одржани редовни локални избори.

Како тренутни резултати, врло незванични, показују, СНС и СПС ипак имају врло танку и тесну већину, под условом да не дође до драстичних промена.

Милица Ђурђевић Стаменковски данас је на телевизији Прва развејала сумње с тим у вези истичући да Заветници "немају намеру да улазе у коалиционе аранжмане ни са „прозападном опозицијом”, али ни са досадашњом градском влашћу.

Ђ. Стаменковска такође сматра да је на локалу важно бити сервис грађана локалне самоуправе које имају „другачији концепт политичког деловања” те да је нормално да „свако треба да остави простор да разговара”.

Она је, у контексту локалних избора, најавила да ће Заветници сменити досадашњу управу у Аранђеловцу коју предводи СНС уколико резултати остану онакви како се предвиђа.

„У Аранђеловцу је врло извесно да ће некадашња опозиција, а ми са њима заједно и на челу, преузети власт. Тамо смо други и води се велика борба”, констатовала је она.

Упитана за евентуални позив напредњака за формирање власти у Београду, она је одговорила како сматра да ће социјалисти и напредњаци „вероватно заједно са коалицијом НАДА” формирати власт у Београду.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IZBORI ZAVETNICI MILICA DJURDJEVIC STAMENKOVSKI BEOGRAD SNS NADA

Рекламирајте се на порталу Гласа западне Србије

Телефон: 032 347 001 | Мејл: redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.728.905 посета
Тренутно на сајту: 429 посетилац(a)