У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете 


Sunčan i topao poslednji dan aprila              Poznati članovi nove vlade, mandatar za sastav Pokrajinske vlade Maja Gojković              Zajednica auto-škola u Čačku dobija poligon za obuku vozača              Koalicija „Svi za Čačak” danas i sutra prikuplja potpise za kandidaturu              Komaranska košija na Boretinom brdu 1. maja             

 
У вечерашњем Дневнику западне Србије гледаћете
Trenutno na sajtu: 247       |       Podeli:
31.05.2021 | 0 коментар(а)



У Дневнику западне Србије вечерас ће те гледати како се паљење растиња отргло контроли па је ватра захватила и зграду



комплексу Прилички кисељак.

Заседало је Општинско веће у Горњем Милановцу, усвојен је завршни рачун за прошлу годину и први ребаланс буџета текуће година.

Одржани су протести против геолошких истраживања на Руднику, први човек горњомилановачке општине сматра то политичком позадином.
Град Чачак је на добром путу да реши имовинско правне проблеме како би се кренуло са обновом Дисове куће. Промоција туристичке понуде Златибора промовисана и у Чачку. Река Дрина све примамљивија љубитељима кајакинга, сјајан начин да људи сагледају свет око себе из јединственог угла. Контејнери и рециклажна острва и даље на мети вандала у Чачку. У пожешком селу Баконица, Јован Николић и у осмој деценији ствара уметничка дела.

Шта крије легенда језера у нововарошком селу Дрмановићи. У Чачку матуранти завршних година одиграли традициолни плес на тргу.
Помоћ за малу Нађу у Чачку, а у Прибоју трка са Стефана.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


dnevnik najava

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.740.271 посета
Тренутно на сајту: 248 посетилац(a)