Хладно јутро, током дана сунчано 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Danas je Velika subota, drugi dan hrišćanske žalosti posle Velikog petka              U Srbiji danas oblačno, ponegde kiša i pljuskovi, a popodne prestanak padavina.              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Za lokalne izbore u Čačku pod rednim brojem 2 izborna lista advokata Ivana Ćalovića              Na Zlatiboru se traži krevet više              Predsednik Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće i zapalili sveće na spomenik ubijenima u Malom Orašju I Duboni              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku             

 
Хладно јутро, током дана сунчано
Trenutno na sajtu: 380       |       Podeli:
30.10.2021 | 0 коментар(а)



У Србији ће данас ујутру бити хладно, местимично са слабим мразем, по котлинама са маглом која ће се понегде задржати и пре подне.
Хладно јутро, током дана сунчано , Фото: ГЗС

Најнижа температура биће од минус 2 степена C на југу и истоку земље, до 10 степени на југу Баната, а највиша у већини крајева од 15 до 19 C, у Тимочкој Крајини око 12 C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

У Чачку ће јутро бити свеже, а током дана претежно сунчано. Ветар умерен, повремено и јак, југоисточни. Најнижа температура око 8 степени C, највиша око 18 C.

Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у недељу и понедељак јутро ће бити хладно, понегде са слабим приземним мразем, по котлинама са маглом која ће се понегде задржати и дуже пре подне. У кошавском подручју ветровито са умереним и јаким, на југу Баната повремено и олујним југоисточним ветром. У недељу и већи део дана у понедељак претежно сунчано, само у Тимочкој Крајини облачно и тмурно повремено са сипећом кишом (росуљом).

У понедељак увече и током ноћи доћи ће до наоблачења с кишом. У уторак хладније и ветровито, ујутро и пре подне претежно облачно, местимично с кишом, по подне слабљење и краткотрајни престанак падавина, а затим и смањење облачности и слабљење ветра. До краја периода очекује се умерено до потпуно облачно, местимично с кишом, а у среду и четвртак поново јачање југоисточног ветра.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


VREME

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.164.403 посета
Тренутно на сајту: 381 посетилац(a)