Бициклисти Борца победници трке Јуниори кроз Војводину 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Бициклисти Борца победници трке Јуниори кроз Војводину
Trenutno na sajtu: 404       |       Podeli:
25.10.2022 | 0 коментар(а)



Међународну бициклистичку трку “Јуниори кроз Војводину” победио је

Бошко Величић испред свог клупског друга Дејана Цогољевића.

Међународна бициклистичка трка “Јуниори кроз Војводину” одржана је 22-23.10.2022 у две етапе.

Прва етапа вожена је Ердевику, појединачни хронометар у дужини од 10км. Победу је остварио Дејан Цогољевић ипред Бошка Величића и Душана Станића из Лотис тима из Сомбора. Друга етапа вожена је у Моровићу, на кружној стази у укупној дужини од 60км. С обзиром да је прву етапу Победио Дејан Цогољевић и носио је жуту мајицу, сва пажња конкурената била је усмерена ка њему. Ту ситуацију искористио је Бошко Величић који је са једним такмичарем из Сомбора успео да направи бег и њих двојица су заједно дошли нациљ. У спринту бољи је био Немања Марковић-Лотус Тим Сомбор. Њихова предност није била велика, али довољна да Бошко Величић победи у генералном пласману, а Дејан Цогољевић да заврши као други. Треће место заузео је Немања Марковић из Сомбора. Веома добар пласман остварио је и трећи члан екипе Борис Митровић који је трку завршио на десетом месту, а кадет Ћериман Филип био је четрнаести међу јуниорима.

Овом трком завршена сезона што се тиче друмског бициклизма. Као и претходних година сезона је била веома успешна за чачанске бициклисте са прегршт врхунских резултата, како на домаћим тако и на међународним тркама. Сада следује краћи предах, анализа до сада урађеног, прављење планова за нову сезону и почетак припрема.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.870.214 посета
Тренутно на сајту: 405 посетилац(a)