Новчане казне за непрописно паркирање 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Новчане казне за непрописно паркирање
Trenutno na sajtu: 440       |       Podeli:
14.03.2023 | 1 коментар(а)



Лучани, Гуча - На територији насељеног места Гуча последњих дана, уочено је непрописно паркирање путничких аутомобила



на зеленим јавним површинама.Надлежне општинске инспекцијске службе су до сада таквим несавесним возачима искључиво изрицале опомене.

Општинска управа Лучани, одељење за урбанизам,грађевинарство, имовину и инспекцијске послове, упозорава све грађане општине Лучани да ће од понедељка, 13. марта, у складу са Одлуком о комуналном уређењу и комуналној хигијени општине Лучани, вршити редовну контролу и изрицати новчане казне за све возаче који своје аутомобиле буду паркирали на зеленим јавним површинама.

Подсећамо да се паркирањем аутомобила, зелене јавне површине оштећују и травне површине трајно уништавају, због чега молимо грађане општине Лучани да своје аутомобиле паркирају искључиво на површинама које су за то предвиђене.

 

ГЗС / Радио Д




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Brko

    Vreme je bilo a sama slika govori da su i ivicnjake unistili a o travi i da nepricamo .Problem u malim mestima je sto svako svakog zna a o prijateljkim i rodbinskim vezama bolje da ne govorim .I nece ili nesmiju da se zameraju .Imam odlicno resenje a to je da se u GUCU ARILJE POZEGU I LUCANE posalje patrola jednom sedmicno iz CACKA ili UZICA popisu kazne i pravac kuci .
  • Dragacevac

    E moj brko veseli pa oni dolaze iz cacka svaki drugi dan ojadise nas a u guckom supu nema rodbinskih povlastica ko je god se parkiro dje ne treba ete one djece sa aparatom. Nego bi valjalo da se napravi nedje parkinga jos



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.354.469 посета
    Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)