Данас спектакл у Хали крај Мораве – још мало карата за концерт Маје Беровић 


Radmilo Mišović - Srbija je u opasnosti, Čačak na prekretnici, ne smemo dozvoliti da ga vrate nazad neodgovorni politikanti              U Srbiji danas promenljivo oblačno i vetrovito, sa temperaturama do 24              Održana tribina naprednjaka u Donjoj Trepči             

 
Данас спектакл у Хали крај Мораве – још мало карата за концерт Маје Беровић
Trenutno na sajtu: 289       |       Podeli:
04.01.2020 | 0 коментар(а)



Чачак - Грађане Чачка и околине, пре свега млађу популацију данас у Хали Борца крај Мораве спектакуларни концерт и наступ

једне од икона модерне музике, чији се прегледи на You Tube-у мере у милионима, наравно, реч је о Маји Беровић.

Организатори истичу да је остало још јако мали број карата, али и да ће пред почетак концерта такође имати прилику да купе одређен број карата. Концерт почиње у 20 часова.

Трибине – 1300 рсд
Фан пит – 1500 рсд
ВИП – 2200 рсд
Партер распродат

Иначе, Маја Беровић је рођена 8. јула 1987. у селу Малешићима, у близини Сарајева. До 1995. је живела ту, а потом се преселила у Братунац. Овде је почела да пева већ са 12 година и тако је било све до 18. године. Узори су јој били Драгана Мирковић, Лепа Брена и Светлана Ражнатовић.

Још као тинејџерка, потписала је уговор са Гранд продукцијом и објавила свој дебитански албум Живот уживо у августу 2007. Овде је хит била песма “Џин и лимунада”. Потом је почела сарадњу са ИН Мусиц и објавила “Црно злато”. Потом је у фебруару 2009. године самостално издала албум “Колико те волим ја”.

Са албума из 2011. године издвојила се песма “Дјевојачко презиме”, која је освојила награду Хита године у Сарајеву. Након још два албума, Маја је је одржала свој први концерт у Београду 2013 године.

Следеће године издала је пети албум, а променила је и модни стил. То је био увод у сарадњу са Бубом Корелијем и Џала Братом, са којима је 2016. године урадила песму 2016. године. Следеће је остала доследна овом звуку и сарадњи са њима, као и прошле године, па је бојавила још два албума. Одржала је још два велика концерта.

Маја је веома ангажована певачица, која све више плени стасом, а глас је већ потврдила. И ове године има неколико хитова, а један од њих је и дует са Ацом Лукасом, Песма нови назив “Проблем”.

ГЗС/ Медиа портал




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


maja koncert

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 160.224.275 посета
Тренутно на сајту: 289 посетилац(a)