Ивањичани остали завејани у сметовима Голије: Спасили их у последњем тренутку 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Ивањичани остали завејани у сметовима Голије: Спасили их у последњем тренутку
Trenutno na sajtu: 416       |       Podeli:
26.01.2022 | 0 коментар(а)



Ивањица – Двојица Ивањичана остали синоћ завејани на Голији. У последњем тренутку стигла је помоћ. Милан Филиповић, иначе искусни

прeвoзник из Ивањице, каже да нешто овако страшно никада у животу није доживео. Заглавили су се у снежном смету а онда је вејавица почела да их затрпава. Све се одиграло у само пар минута, преноси Инфо Лига.

Филиповић је са својим колегом кренуо у Нови Пазар. Пут је био проходан, али како су километри одмицали коловоз је бивао опаснији за вожњу а сметови све виши. Распитали су се, добили сумњичаве одговоре, али нико није могао ни претпоставити да ће мећава створити сметове и до три метра висине.

Фото: Инфо Лига

Живу главу им је спасао мобилни телефон и служба Цивилне заштите општине Ивањица која је уз огромне напоре завејане извукла из сметова.


Ауто је остао завејан на Голији, тек данас је Филиповић уз помоћ надлежних служби отишао по њега. Синоћ му, како каже, није пало на памет да размишља о џипу, само када су се извукли живи и здрави.

 

 

 

ГЗС / Инфо Лига, Беба Бојовић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IVANJICA SMETOVI GOLIJA ZAVEJANI SPASAVANJE

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.866.602 посета
Тренутно на сајту: 417 посетилац(a)