Zečević: Tačno je da sam podneo ostavku, nije tačno da sam okrenuo leđa SNS – u 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Zečević: Tačno je da sam podneo ostavku, nije tačno da sam okrenuo leđa SNS – u
Trenutno na sajtu: 442       |       Podeli:
04.04.2024 | 0 коментар(а)



Čačak - Bratislav Zečević sada već bivši načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka, kazao



je za GZS da je tačno da je podneo ostavku na to mesto, ali je naglasio da ostaje dosledan politici SNS i poslu kojim se bavio.

„Osam godina davao sam sve od sebe u jednom teškom i veoma odgovornom poslu, ne kajem se n nijednog trenutka, ali sam mišljenja da je vreme da možda damo šansu nekim drugim koji smatraju da to mogu bolje. Ni malo nije jednostavno biti prvi krivac kada krene grad, bujice i požari. Nemam nikakvih većih nesuglasica sa lokalnom samoupravom i spinovanje pojedinih lokalnih tabloida da sam u sukobu sa njima nije tačno. Ostajem dosledan politici koja je Čačak i Srbiju učinila boljim mestom za život”, kazao je Zečević.

Inače, lokalni tabloid Ozon press pokušao je u svom mediju da i ovu situaciju iskoristi u svrhu višegodišnjeg targetiranja i napada na čelnog čoveka grada na Moravi Miluna Todorovića.

 

 

GZS

 

 

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


CACAK BRATISLAV ZECEVIC OSTAVKA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.629.774 посета
Тренутно на сајту: 441 посетилац(a)