Добра партија лучанског прволигаша 


Danas oblačno i toplo, u drugom delu dana mestimično sa kiša              Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku              SPC i vernici obeležavaju Veliki četvrtak             

 
Добра партија лучанског прволигаша
Trenutno na sajtu: 406       |       Podeli:
05.12.2018 | 0 коментар(а)



Лучани - Екипа ФК „Младост” у 19. колу Супер лиге Србије победила је резултатом 2:0 ФК „Динамо” Врање, преноси Регионална информативно новинска агенција (РИНА).

Тренер екипе из Врања Радмило Јовановић рекао је да су добро одиграли прво полувреме али да је лучанска екипа искуснија и захтевнија за супростављање.
„Имали смо пропуст са леве стране што су противници искористили. Досуђен је једанестерац што је уреду. Међутим за црвени картон који је добио наш играч не могу да се мешам, јер је судијска одлука. После резултата 1:0 наш капитен је имао шансу да изједначи у 45 минуту. Друго полувреме одиграли смо са играчем мање, што нас није спречило да дуго држимо резултат 1:0. Честитам својим играчима на жељи да одбране бод. Сви нам кажу да играмо добро, али немамо реализацију. Тако да са дигнутим челом можемо да уђемо у следећу утакмицу са Вождовцем”, рекао је Јовановић, који је честитао и домаћину на победи.

Шеф стручног штаба екипе из Лучана Ненад Миловановић рекао је да су се на терену виделе последице утакмице са Партизаном, где је због велике кише терен слабији што је доста сметало у игри за брз пренос лопте.
„ Нападали смо све време а Динамо се бранио. Знали смо да имају опасну контру преко Димитрова, Суракова, Радивојевића и Стефановића што смо успели колико толико да осујетимо. Имали су једно две позиције. Мислим да је и нама реализација велики проблем. Морам да крунишем задње пасеве око шеснаест метара и повратне лопте. Мислим да смо раније могли да дамо други го и да смиримо утакмицу, да је исконтролишемо. Задовољан сам са три бода. Младост је играла колико јој је Динамо дозволио поготову задњих 20 метара до гола јер су били добри у блоку. Све честитке Динаму, а ми ћемо се потрудити да узмемо што више бодова у ова два кола”, наводи Миловановић.

ГЗС/ РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fudbal Mladost Lucani Vranje Dinamo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.884.903 посета
Тренутно на сајту: 406 посетилац(a)