Крајишник спектакуларним голом најавио реми за Металац у Сурдулици 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Крајишник спектакуларним голом најавио реми за Металац у Сурдулици
Trenutno na sajtu: 263       |       Podeli:
29.04.2022 | 0 коментар(а)



Чaчак – Да не би спектакуларног гола везисте Металца Дамјана Крајишника и одличних

одбрана голмана гостију из Горњег Милановца, Душана Марковића, у првом полувремену, питање је како би се сурдуличка фудбалска представа завршила.

На крају, после пуног преокрета гостију, истог таквог домаћих па поравнања резултата од Металца, подела бодова која Металцу доноси много више од само једног бода, а то је психолошка чврстина да имају снаге и квалитета за могуће веће преокрете и нада да ће после свих утакмица до краја, успешно, преко трња, проћи кроз циљ и, у евентуалном додатном доигравању, успети да се домогну опстанка.

За то ће им бити неопходна стабилизација форме и готово максималан учинак до краја сезоне у преостала четири кола.

Утакмица Радник – Металац у Сурдулици била је добра, интензивна и садржајна.
На почетно и изненадно вођство домаћих, тим из Горњег Милановца није имао спреман одговор.
Металац је у тим тренуцима био и бледуњав и анемичан, као да је брзи гол "одсекао ноге" Милановчанима, а Раднику, који такође није приказивао богзна какву игру, дао прилику да настави да доминира.
До изражаја су дошле интервенције одличног Душана Марковића, голмана гостију када је Радник могао до повишеног резултата у неколико наврата у првом полувремену.

Ипак, фантастичан ударац и спектакуларан гол Дамјана Крајишника у 27. минуту дао је крила Металцу и наговестио бољу игру што је резултирало врло брзо и сјајном шансом за Фићовића, два минута касније, када је замало било 2-1 за Милановчане.
Друго полувреме доноси другачију слику за Металац.

Голом капитена Немање Стојића, дефанзивца и голгетера (пет голова у сезони) гости стичу заслужену предност. Ипак, у 62. Немања Суботић, а затим и 66. Спасић доводе Радник у ново вођство.

Резервиста гостију Никола Грбовић из одбитка након изванредне соло-акције полуискоса са десне стране једног играча свог тима изједначује на 3-3 што ће се испоставити као коначан резултат.

Сада је добра прилика да Горњомилановчани наставе у овом ритму после злата вредног бода на страни јер осокољени добром игром и голеадом имају шансу да наставе путем свеукупног преокрета, а то је опстанак у најбољој дивизији српског фудбала.

Само једна победа Металца у последњих девет сусрета, што је и те како утицало на чињеницу да тренутно држе последње место на табели, салдо је који Милановчани могу врло брзо изменити.

Следећи изазов и прилика су у Новом Саду, у понедељак, 2. маја, када гостују Пролетеру.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


fudbal gol krajisnik metalac surdulica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.018.332 посета
Тренутно на сајту: 263 посетилац(a)