За реализацију завршних радова на реконструкцији Дома културе три милиона динара 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
За реализацију завршних радова на реконструкцији Дома културе три милиона динара
Trenutno na sajtu: 451       |       Podeli:
20.05.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Министарство културе и информисања издвојиће три милиона динара за реализацију завршних радова на реконструкцији „А фазе“ Дома

културе у Горњем Милановцу. Реч је о средствима по конкурсу „Градови у фокусу 2020“ која су одобрена општини Горњи Милановац за пројекат „Рудничко таковски крај ОКНО КУЛТУРЕ 2“.
Подсећамо, пре две године општини Горњи Милановац одобрено је 6.500.000 динара за пројекат „Рудничко-таковски крај Окно културе“.

Вест да је пројекат општине Горњи Милановац и ове године подржан средствима Министарства културе и информисања, потврда је успешног рада Културног центра. То даје и огроман подстицај даљем развоју културног живота у граду под Рудником. Као што је пројектом и предвиђено одобрена средстава биће намењена за завршне радове уређења просторија изнад велеке сале Културног центра. Реч је о наменским просторијама за ликовну и драмску радионицу, канцеларијском простору за дечје уредништво, као и глумачке гардеробе и санитарне чворове. Реализацијом ових радова створиће се амбијент за квалитетније услове рада у Дому културе, каже Драган Арсић директор Културног центра.
Иначе, на конкурсу Министарства културе и информисања „Градови у фокусу 2020“ подржана су 22 пројекта из исто толико градова и општина, у укупном износу од 83,4 милиона динара.
Од 60 пристиглих пријава из исто толико јединица локалне самоуправе, 26 пројеката је било из градова и општина чији пројекти су већ подржани на претходним конкурсима.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


gornji milanovac kulturni centar

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.744.657 посета
Тренутно на сајту: 452 посетилац(a)