Позоришна представа „Бетон махала” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Позоришна представа „Бетон махала”
Trenutno na sajtu: 760       |       Podeli:
22.05.2018 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Представа „Бетон махала” коју су на сцену поставили Рифат Рифатовић и Бранислав Трифуновић, а у извођењу позоришне трупе „Јој ево их ови” из Новог Пазара,

у четвртак, 31. маја од 20.00 часова биће изведена и на сцени велике сале Културног центра у Горњем Милановцу.

Представа “Бетон махала” је настала кроз приче младих Новопазараца који су желели да говоре о проблемима младих, отварајући религијска, политичка и друга друштвена питања. Скрећући пажњу на ове проблеме, представа суштински говори о љубави. Играла је више од 60 пута на целом простору некадашње Југославије и учествовала на бројним међународним фестивалима. Изазвала је бурне реакције у својој средини – од негодовања,
до суза и овација.

Млади глумци новопазарске драмске трупе пробудили су бројне емоције и усталасали локалну јавност представом која критикује школство, двојезичност, политичаре, породицу, односе међу људима. Идеја за ову представу настала је током Фестивала позоришта младих (Youth Theatre Festival) који се одржава у Новом Пазару, у организацији Канцеларије за младе.

У представи ће наступити: Џана Љајић, Ема Муратовић, Ајтана Дражанин, Драга Костић, Лејла Бучан, Амар Ћоровић, Недим Незировић и Петар Костић. Драматизацију представе потписује Бранислав Недић, а музику је за представу компоновала Ирена Поповић.

Цена улазнице је 500 динара.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.852 посета
Тренутно на сајту: 761 посетилац(a)