Компанија Swisslion Таково од данас спонзор ОК „Металац Таково“ 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Компанија Swisslion Таково од данас спонзор ОК „Металац Таково“
Trenutno na sajtu: 393       |       Podeli:
07.10.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Компанија Swisslion Таково данас је званично постала спонсор ОК „Металац Таково“.

Уговор о спонзорству потписали су испред Компаније директор Мирослав Јовичић, испред одбојкашког клуба председник Јован Лазић, а свечаном потписивању присуствовали су Зоран Гајић председник Одбојкашког савеза Србије и Дејан Ковачевић председник општине Горњи Милановац.

Мирослав Јовичић, директор Компаније Swisslion на самом почетку честитао је одбојкашима до сада постигнуте резултате и пласман у Прву Савезну лигу Србије.

-Имајући у виду чињеницу да долазе из малог града као што је Горњи Милановац, то је велики успех како за њих тако и за наш град. Велике фирме као што је компанија „Таково” имају обавезу према граду као друштвено одговорна фирма да им колико могу помогну. Ми смо одлучили да подржимо Одбојкашки клуб, посебно зато што носи име „Таково”. Помагаћемо им за све време њихових такмичења, а од њих очекујемо добре резултате, као И до сада – рекао је Мирослав Јовичић, директор компаније Swisslion.

Мирослав Јовичић, директор компаније „Swisslion” Таково

Јован Лазић, председник ОК „Таково” истакао је да је потписивање уговора о спонзорству прекретница у будућем раду клуба, да се стварају услови за даљи рад и функционисање клуба али и за грађење светле будућности клуба. Лазић се захвалио на досадашњој подршци.

– 2021. је историјска година за Клуб који је основан пре 45 година, а остварили смо и улазак у највиши елитни ниво такмичења а ове године нам се и придружио водећи донатор компанија „Таково”. Захвалио бих се челним људима компаније, општини Горњи Милановац и председник општине на великој подршци коју смо до сада имали и на коју рачунамо убудуће. Такође, са нама је данас и Зоран Гајић, председник Одбојкашког савеза Србије који нам је током читавог пута према Супер лиги пружио велику помоћ И подршку – истакао је Јован Лазић, председник ОК „Металац Таково”.

Јован Лазић, председник ОК “Металац Таково”

Зоран Гајић, председник Одбојкашког Савеза сматра да ће овај вид сарадње бити обространо користан како за Клуб тако и за Компанију. Он каже да је за квалитетан рад клуба неопходна финанисјка подршка, док ће компанија оставрити бенефит кроз рекламу широке лепезе производа коју има у понуди.

-Познавајући људе који су у ОК „Таково” ја сам убеђен да ће средства употребити пре свега у развој млађих категорија и да ће у будућности управо одавде потећи неки играч који ће држави Србији донети медаљу на Олимпијским играма, европским и светским шампионатима – истакао је Гајић.

Зоран Гајић, председник Одбојкашког Савеза Србије

Општина Горњи Милановац последњих година из буџета издваја значајна средства за развој спорта. Само у овој години у ту намену опредељено је 30 милиона динара.

– Врхунски спорт мора да има иза себе врхунске спозоре, мора да има подршку великих компанија да би и резултати били велики. Очекујем од одбојкашког клуба „Таково” да у наредном периоду настави на крилима досадашњих победа и да на најбљи начин презентују општину Горњи Милановац, а ми смо ту да помогнемо колико можемо. Свакако са терминима у хали „Бреза” као и новцем који издвајамо свако године, а 2021. години Клуб је добио повећан износ због уласка у највиши ранг такмичења – рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац

Ковачевић је овом приликом истакао да општина Горњи Милановац у највећој мери развија рекреативне и базичне спортове, као и да пружа деци могућност да се пронађу у неком од спортова, а да велике компаније треба да помогну врхунским спортисима и омогуће постизање што бољих резултата.

ГМ ПРЕСС/Мирјана Милићевић




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.319.160 посета
Тренутно на сајту: 393 посетилац(a)