Чачански Пинк такси, један од најјефтинијих у граду на Морави 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачански Пинк такси, један од најјефтинијих у граду на Морави
Trenutno na sajtu: 470       |       Podeli:
08.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Према неким информацијама такси превоз у граду на Морави један је од најјефтинијих у земљи.



У чачанском Пинк таксију цена стартне вожње 79, прва дневна тарифа 48, док је ноћна и празнична свега 53 динара.

„Због новонастале ситуације на тржишту, одлучили смо да искористимо пар аспеката који иде у прилог везано за наше удружење, у односу на број возила и цену горива, па је нешто нижа код нас цена такси услуге, него што је то била до сада”, рекао је Никола Даниловић, власник Пинк таксија у Чачку.

Свакако трошкови и улагања у су велики и цена такси превоза највише иде на руку грађанима, а када су у питању и ванградске вожње и ту су цене приступачне.

Никола Даниловић, власник Пинк таксија, фото: ГЗС

„Цена градске и ванградске вожње је потпуно иста, док неким другим градовима, према мојим сазнањима, то није случај. Међутим, морам да истакнем, да сада када су цене ниже, имамо и више ванградских вожњи. Што се тиче ноћних вожњи од 10 до 06 ујутро, државни празник и недеља су нешто скупљи, старт је остао исти, али цена по километру је пет динара скупља, него преко дана”, рекао је Даниловић.

Раније је у Пинк таксију било и наградних вожњи у виду материјалних и вредних поклона, данас је сама награда у ствари та јефтинијија вожња.

„Некада смо, више од десет година давали бројне награде, издвојио бих да смо давали вредне награде, као што су скутери, телевизори, бицикли, међутим садашња ситуација на тржишту, сама та јефтинија вожња је довољана награда”, закључио је власник Пинк таксија.

У сваком случају било да идете у шопинг, или на славу, јер смо сада загазили у сезону слава, прво решење је такси превоз и свакако је боље да вас возе него да сами возите.

Емитовано у емисији „Јутро” на Првој телевизији:

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PINK TAKSI CACAK NAJJEFTINIJI

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.489.411 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)