Čačak će imati teren za padel, od sledeće nedelje na gradskim bazenima igre na vodi za najmlađe sugrađane 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Čačak će imati teren za padel, od sledeće nedelje na gradskim bazenima igre na vodi za najmlađe sugrađane
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
27.06.2023 | 0 коментар(а)



Čačak - Sportski centar Mladost se trudi da svake godine kupališna sezona, uprkos sve surovijim vremenskim uslovima, počne na vreme.



Tako su i ove godine 19. juna gradski bazeni bili spremni za kupače.

„Za kupače na Moravi, uređena je kompletna desna obala sa gradskom plažom i parkingom, sada smo prešli i na levu obalu gde smo formirali kupalište, a ispod brane smo ostavili deo za mobilijar. Kupališna sezona nam je krenula 19. juna, posle onih obilnih kiša radnici Sportskog centra, su se potrudili da ovogodišnja sezona koliko toliko krene na vreme. Cena dnevne karte je 250 dinara, sezonska 5.000 dok je mesečna 2.500 dinara. U toku ove nedelje krenuće i škola plivanja, a od 5. jula trebalo bi da se održe i prve igre na vodi za naše najmlađe sugrađane”, rekao je direktor SC Mladost Matija Bratuljević.

Direktor SC Mladost Matija Bratuljević

A Čačani će ove godine biti bogatiji za još jedan sportski teren. Prema rečima direktora SC Mladost grad će investirati određane sredstva za formiranje teniskog terena broj četiri za teren za padel.

Inače, padel je sve popularniji reketni sport koji kombinuje elemente tenisa, skvoša i badmintona.

GZS/AMP




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vesti cacak sport bazeni mladost

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.349.611 посета
Тренутно на сајту: 395 посетилац(a)