Ковачевић: У Прањане највише улагано у горњомилановачкој општини, ускоро креће и градња водоводне и канализационе мреже 


Danas mestimično sa kišom do 22 stepena              Todorović - Za mene je politika izgradi, uradi, smeta mi jedino patologija pojedinaca kojima ništa ne valja              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa              Efikasnom upotrebom pene za gašenje i naporima vatrogasaca smanjena količina dima              Više novca za seoski turizam u okviru IPARD 3 programa             

 
Ковачевић: У Прањане највише улагано у горњомилановачкој општини, ускоро креће и градња водоводне и канализационе мреже
Trenutno na sajtu: 479       |       Podeli:
21.03.2022 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Горњем Милановцу



Дејан Ковачевић, посетио је Прањане и у разговору са грађанима истакао да је у ово село у претходних пет година највише уложено у горњомилановачкој општини

„Прањани су доста тога добили и од председника републике, али и од Владе и општине и мислим да се у ово место од Другог светског рата није толико улагало као у последњих пет година и ту наравно није крај. Ми већ у наредних месец дана почињемо изградњу канализационе мреже, преко 87 милиона динара ће износити тај пројекат, то су средства која су предвиђена планом 2020 – 2025. који је председник Републике донео за развој Србије, српског села. Ради се пројекат и за водоснабдевање Прањана, а за 15 – 20 дана почеће радови на путу преко Јеремића орнице, ”, казао је Ковачевић.

фото: ГЗС

Он је нагласио да је све обећано и испуњено и да ће се у Прањанима наставити са развојем културних садржаја, а посебан акценат биће стављен на промоцију Сабора виолиниста који је прославио ово место.

Ковачевић је позвао све мештане МЗ Прањани да искористе своје грађанско право и изађу 3. априла на изборе, као и да подрже Александра Вучића за председника РС и листу „Александар Вучић – Заједно можемо све”.

„Само Александар Вучић је стуб и гарант мира и стабилности у овој држави, као и економског опоравка, јер у овим тешким временима морамо гледати унапред и ко може Србију да на најубољи начин води напред”, поручио је Ковачевић.

 

 

Глас западне Србије

 




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


GORNJI MILANOVAC PRANJANI DEJAN KOVACEVIC PRANJANI KAMPANJA SNS

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.912.038 посета
Тренутно на сајту: 480 посетилац(a)