Зиндовић и Кијановић су дефинитивно прошлост: Још четири или пет нових челних људи општина 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Зиндовић и Кијановић су дефинитивно прошлост: Још четири или пет нових челних људи општина
Trenutno na sajtu: 755       |       Podeli:
29.06.2020 | 0 коментар(а)



Нови координатор напредњака у Златиборском и Моравичком округу Крсто Јањушевић изгледа

да је добро проветрио редове а помало храбри (донекле и ризични потези) које је предузео, свестан слабости у појединим местима, дали су одличан резултат на последњим изборима, који су више него добри по његову партију.

А шта ће ускоро уследити?

Како ГЗС сазнаје, у најмање четири или пет општина и градова  западне Србије доћи ће до промена на челним функцијама, а у осам одбора  СНС ускоро ће доћи до стратешких промена. Тако је, бруталне промене учинио у Пријепољу, па ће Драгољуб Зиндовић  као и његов заменик Кијановић отићи у политичку историју што је, мора се признати, велика ствар у посрнулом Пријепољу под вођством ове двојице бивших политичара, који су се одмах наљутили због фотеља у којима су се превише дуго љушкали ... Нови  челни човек највероватније ће бити  Владимир Бабић, који важи за веома коректног и часног, у овом граду.

Утегао СНС у западној Србији: Крсто Јањушевић, координатор Моравичког, Златиборског и Рашког округа

Са Зиндовићем у пакету лети и Кијановић, политички трут СПС-а, који нема подршку ни своје партије, а мандата се домогао на грбачи коалиције. То место припашће највероватније СДП- у који ће бити нови партнер коалиције, док ће СПС, али без Кијановића и вероватно са новом поставом, бити  уважен, и добити значајне функције у Већу или јавним предузећима. Остаје да се види ко би још могао ући у нову владајућу већину. Нова Србија коју је предводио Милан Гачевић нестала је са политичке мапе и тако дебело платила неодговорно понашање локалног лидера који се разметао изјавама без икаквог покрића и ставом – мало у власти, поподне у опозицији.

На челу Ужица први пут у историји жена?

Град Ужице водиће, можда први пут у историји, једна жена, др Јелена Раковић Радивојевић, рођена Ужичанка, одрасла у патријархалној породици, а васпитавали су је отац који је био професор и  мајка учитељица.  Они који је познају кажу да се ради о сјајној, образованој жени која има снаге и ауторитета да стане на челну функцију. На протеклим изборима била је носилац листе СНС у граду на Ђетињи.

Градоначелник Ужица Тихомир Петковић сели се у посланичке клупе.

И Ариље ће имати новог председника општине, дипломираног правника Предрага Маслара. Маслар је ново лице у политици, а у том крају важи за образованог, способног и часног младог човека

Ивањички напредњаци  на то место кандидовали су чак четири човека и то Лазовића, Митровића, Главинића или Бојановића. Ко ће преузети прво место међу једнакима, вероватно ће им саопштити, а ко други, него Крсто.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sns smena celni ljudi opstine gradovi ivanjica arilje preijpolje uzice krsto janjusevic

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.084.803 посета
Тренутно на сајту: 754 посетилац(a)