Пао WhatsApp 


Danas sunčano i toplo uz temperaturu do 28 stepeni              Počela Stradalna nedelja - danas je Veliki ponedeljak              Koalicija Aleksandar Vučić – Čačak sutra- predala listu za lokalne izbore, prvi na listi Milun Todorović              Nosilac liste naprednjaka u Ivanjici je Ivan Mojsilović              Koalicija okupljena oko SNS i liste Aleksandar Vučić – Užice sutra -predala GIK-u izbornu listu              Dveri prikupljaju potpise za izbore             

 
Пао WhatsApp
Trenutno na sajtu: 488       |       Podeli:
25.10.2022 | 0 коментар(а)



Апликација WhatsApp од јутрос је у квару, а корисници не могу да шаљу или примају поруке.

Чини се да је најпопуларнија апликација за размену порука на свету престала да ради, што може да утиче на милијарде корисника.

Тренутно корисници покушавају да шаљу поруке, али оне нису испоручене. Засад се чини да су проблеми настали око девет ујутру по нашем времену.
Лоше функционисање, а после и пад апликације довели су до велике посете корисника сајту Down Detector, који региструје кварове апликација.

Корисници широм света пријавили су да не могу да пошаљу поруке на WhatsApp, а тренутно нема информација о томе шта се догодило.

WhatsApp је највећа платформа за размену порука на свету, са више од две милијарде активних корисника месечно, и трећа највећа друштвена платформа после Фејсбука и Јутјуба.

ГЗС/Нова.рс




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.632.919 посета
Тренутно на сајту: 488 посетилац(a)