Нова сезона кампање „Моја Западна Србија” 


Veliki pad temperature - od 5 do 11 stepeni, tokom dana kiša              Nakon 30 stepeni - sneg, obelele livade i pašnjaci na Zlatiboru a snežne padavine u aparilu iznenadile i Čačane              Da slavimo i budemo humani: FK Borac 1926 Čačak - FK FAP Priboj, prihod od prodatih ulaznica ide u humanitarne svrhe              Nova praksa JP „Gradac” - oštećena imovina u saobraćajnim nezgodama biće finansirana iz osiguranja lica koje je izazvalo nesreću              Obuka za učenika edukatora o energetskoj efikasnosti              Vesić: Sraman dan i za Savet Evrope i za Doru Bakojani              GrO SNS Čačak - Đilasovci izgubili kompas, besprizorne laži umesto konkretnog političkog programa             

 
Нова сезона кампање „Моја Западна Србија”
Trenutno na sajtu: 370       |       Podeli:
25.07.2019 | 0 коментар(а)



Направите фотографију или видео из првог лица са Златибора, Златара, Увца, Таре, Дрине, Голије, Мокре Горе,
Овчарско-кабларска клисура, фото: ГЗС

или било ког другог дела Западне Србије, поделите их на Инстаграму или Фејсбуку и можете освојити бесплатни викенд у некој од прелепих дестинација ове регије.

Већ добро нам позната кампања на друштвеним мрежама под називом “Моја Западна Србија” коју је покренула регионална Туристичка организација Западне Србије у сарадњи са агенцијом Etourism Consulting након великог успеха у претходне две године наставља се и у 2019. години.

Суштина кампање јесте креирање дигиталног визуелног садржаја који ће креирати сами туристи искључиво из првог лица, јер је то перспектива која ће најбоље приказати потенцијалним туристима шта они могу доживети у Западној Србији и како ће ти доживљај конкретно изгледати.

Од ове године туристичка регију Западна Србија појачао је и Град Чачак тако да у конкуренцију за награде улазе и фотографије из овог града и околине: Овчарско-кабларске клисуре, Атомске Бање, Овчар Бање и других знаменитих локалитета.

Иначе, поред Чачка, туристичку регију Западне Србије чине Град Ужице, и општине Бајина Башта, Чајетина, Нова Варош, Пријепоље, Лучани, Сјеница, Косјерић, Пожега, Ариље и Ивањица.

Поред садржаја који креирају сами туристи кампању прате и кратке видео приче о малим-великим људима из Западне Србије, њиховом животу и раду у регији. У свега 60 секунди своје приче су до сада испричали Жељко Средић власник етно села Гостољубље, глумац Милан Милосављевић који је заштитно лице Нушићијаде, Боривоје Шишовић познатији као „Златиборски жбун“, власник агенције Таратоурс Горан Глишић.

Ове године ће бити снимљено још кратких видео прича а прва ће бити из Ариља.
И тако, док туристи промовишу саме туристичке доживљаје својим фотографијама, ове кратке видео приче промовишу заљубљеност локалног становништва у своју регију, што је и основни предуслов квалитетног туризма.

Кампања #MojaZapadnaSrbija је до сада изгенерисала више од 20.000 сјајних фотографија и кратких видео снимака који приказују најлепше доживљаје из Западне Србије на Инстаграму и Фејсбуку.

За ауторе најлепших фотографија су обезбеђене изузетно лепе награде у виду смештаја у овој туристичкој регији. Ове године кампања траје до 15. октобра, а на крају ће најлепша фотографија освојити и главну награду.

Најлепше фотографије и сегменти видео клипова ће се наћи у промотивном споту регије Западна Србија који ће бити приказиван на сајмовима широм света.

Како да и ви учествујете у кампањи и освојите вредне награде?

Да бисте учествовали у кампањи потребно је да начините само 3 корака:

1. Посетите било који део Западне Србије – Тара, Златар, Златибор, Увац, Ивањица, Ужице,… ви бирате!

2. Направите фотографију или видео из првог лица који приказују неки од доживљаја из Западне Србије;

3. Шерујте на Инстаграму или Фејсбуку са хаштагом #MojaZapadnaSrbija.
Ето идеалне прилике да баш ваша фотографија обиђе свет али и да уједно освојите и бесплатан боравак у некој од дестинација прелепе Западне Србије!

Додатне информације о кампањи и правила учествовања налазе се на www.mojazapadnasrbija.rs.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.283.839 посета
Тренутно на сајту: 371 посетилац(a)