Demokratska stranka izlazi na izbore, Ponoš razočaran, Đilas i Jovanović tvrde da prava opozicija ne izlazi 2. juna 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
Demokratska stranka izlazi na izbore, Ponoš razočaran, Đilas i Jovanović tvrde da prava opozicija ne izlazi 2. juna
Trenutno na sajtu: 445       |       Podeli:
22.04.2024 | 0 коментар(а)



Demokratska stranka je na današnjoj sednici Predsedništva potvrdila odluku od petka da će poštovati odluku većine članova koalicije SPN o izlasku na izbore 2. juna.

Zoran Lutovac, lider DS-a, ranije danas je najavio da će ta stranka na sastanku doneti odluku o narednim koracima.

Podsetimo, pet članica "Srbije protiv nasilja" koje su na zajedničkom sastanku u petak glasale za izlazak na beogradske i lokalne izbore 2. juna objaviće sutra novo ime koalicije jer, kako kažu, ne žele više da koriste stari naziv. Taj deo opozicije će sutra doći i na sednicu Narodne skupštine i glasati za izmenu Zakona o lokalnim izborima.

Ponoš – opozicija nema šanse da se ujedini

Predsednik stranke Srbija Centar „Srce” zdravko Ponoš je u „Utisku nedelje” izjavio da su šanse da opozicija ipak zauzme jedinstven stav nikakve, jer su oni imali kontinuitet u borbi za izborne uslove.

On je ovakav stav opravdao time što su oni potpisali dokument u saradnji sa ProGlasom da se neće ići na izbore dok se ne ispune zahtevi opozicije i da će njegova stranka ostati dosledna tom stavu.

„Ja ne mogu nešto da potpišem i da posle toga pogledam u oči Gojku Božoviću ili Peci Popoviću ili Ceci Bojković”.

„Na ponovljenim beogradskim izborima 2. juna prava opozicija neće izaći“, stav je predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića.Da li će stav promeniti ostaje da se vidi.




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.985.976 посета
Тренутно на сајту: 446 посетилац(a)