Формиран Савез удружења Рома Чачак 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Формиран Савез удружења Рома Чачак
Trenutno na sajtu: 374       |       Podeli:
18.11.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Представници градске власти, на челу са градоначелником Милуном Тодоровићем, одржали су састанак са представницима ромских удружења са територије града,

на коме је реализовано оно што је договорено током прошлог сусрета. Наиме, сва ромска удружења су се ујединила у једно – кровно, под називом Савез удружења Рома Чачка. Овај Савез ће, кроз сталну координацију са представницима локалне самоуправе, јавних предузећа и установа, радити на томе да се што више изађе у сусрет ромској полуплацији, и колико је то могуће, решавају њихови проблеми.

Градоначелник Тодоровић је на састанку обећао представницима удружења да ће локална самоуправа помоћи при запошљавању Рома, финансијски помоћи рад Савеза, као и да ће се трудити да се реши стамбено питање Рома у Чачку. Такође, договорено је, да градоначелник Чачка сваког првог петка у месецу одржава састанке са представницима Савеза удружења Рома Чачка.

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.474.885 посета
Тренутно на сајту: 375 посетилац(a)