У Прибоју бесплатне аутобуске линије на градском и сеоском подручју 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
У Прибоју бесплатне аутобуске линије на градском и сеоском подручју
Trenutno na sajtu: 314       |       Podeli:
03.05.2021 | 0 коментар(а)



Прибој - Од 1. маја општина Прибој, увела је новину у јавни превоз путника – бесплатне аутобуске линије.
Фото: РИНА

На бази потреба грађана и економске рачунице, биће уведене одређене бесплатне линије на подручју општине, тамо где је могућ аутобуски превоз.

Уведене су линије у градском али и према сеоском подручју. Од локалних линија Прибој - Насеље и Болница -Прибој, до бесплатних линија према Сјеверину, Горњем Увцу, Рачи, Чемерну, Калуђеровићима, Саставцима, затим Бањи, Годином Потoку, Сувом Пољу, Брани, према Мажићима до градске депоније, као и према Крајчиновићима, Кукуровићима и Касидолима.

Тачни термини полазака и долазака на одредиште, биће истакнути наредних дана на свим полазним и долазним, као и међустаницама. Аутобуси ће бити обележени са натписом - бесплатан превоз.

Линије су прилагођене ученицима, радницима, житељима прибојских села, пензионерима, односно свим грађанима општине Прибој. Бесплатне линије, на основу потреба грађана, предложила је општинска Комисија, која и задржава право, да на основу каснијих предлога и сугестија и путника и превозника, може извршити мање корекције на појединим линијама.

На овај начин враћен је и одређен број некадашњих аутобуских линија, поготову према прибојским селима, које су престале да функционишу, због рентабилности, односно недовољног броја путника.

 

 

 

ГЗС / РИНА

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


aurtobusi prevoz linije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.288.391 посета
Тренутно на сајту: 313 посетилац(a)