Понош у Чачку: Изађите на изборе и гласајте јер од свих нас зависи да Србија буде нормална земља 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Понош у Чачку: Изађите на изборе и гласајте јер од свих нас зависи да Србија буде нормална земља
Trenutno na sajtu: 449       |       Podeli:
27.03.2022 | 6 коментар(а)



Чачак - Кандидат за председника Србије коалиције "Уједињени за победу Србије" Здравко Понош посетио је данас Чачак



и у Дому културе са својим саборцима одржао предизборни скуп. Он је том приликом поручио окупљеним грађанима да гласају јер од свих зависи, како је рекао да Србија буде нормална држава. 

"Ова власт не разуме концепт дијалога и државе, ту је наша разлика. До њих стиже тишина, од неопредељених људи и ја им саветујем да послушају ту тишину. Њихови активисти треба да се понашају лепо, ако ја могу да се рукујем са њиховим активистима зашто и они то не ураде, можемо да разговарамо заједно ово је наша земља. Желим да вас позовем да изађете на изборе, да сви гласате јер од свих зависи, да Србија буде нормална земља", поручио је Понош у Чачку. 

Здравко Понош, кандидат за председника, фото: ГЗС

Председница градског одбора Народне странке Виолета Марковић изјавила је да се чак шест дама из Моравичког округа нашло на листи за посланике. 

Фото: ГЗС

"Жене праве промене и чиниће ову земљу  бољом и сигурнијом. Мариника Тепић има свој став и браниће интересе грађана пре свега, не плаши се да стане испред свих нас. Здравство нам је на рубу пропасти, културе никада мање у Чачку а овај град то није заслужио. Често се говори за чачанске пољопривреднике да снабдевају пола пијаце у Београду а најплоднија земља се продаје", рекла је Виолета. 

Виолета Марковић, фото: ГЗС

На шредизборном скупу говорио је и Борко Стефановић, заменик председника Странке слободе и правде који је том приликом између осталог рекао: 

"Хвала вам што сте овде јер Србија се ујединила и побеђује. Када дођем у Чачак увек се сетим да је ово град великих људи, српских генерала, уметника, светло лице Србије", казао је Стефановић. 

Борко Стефановић, фото: ГЗС

У сали Дома културе окупили су се симпатизери и чланови ове коалиције. 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Ponos cacak

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (6)

  • Stari čačanin

    Ha ha Cole na Ozonu ne pominje veliki govor od Violete Merković. Ukapirali su kakvu su sdobu postavili da predstavlja opoziciju Čačka. Baš sam iznenađen a to je prava ličnost verovatno kandidat za gradonačelnika Čačka.
  • Seljak sa okolnih brda

    Za ove da neko glasa,ko su ovi likovi njihov lider Jeremić nece ove glasati a Đilas se sakrio u misiju rupu misle da je narod bas naivan.Razmera u nedelju je 3:1.
  • Aleksa

    Broj 4 !! Podrška i srećno
  • Opozicionar pravi

    Pa generale, daleko ćeš da doguraš u Čačku sa nekim likovima. Svi ti imaju po pet članskih karti u džepu, godinama skaču ljudima po glavi čas iz ove čas iz one stranke. Nisu ni naprednjaci bolji, ali tu smo bar načisto. Ovo nije nova snaga, ovo su ti otpadnici i preletačevići . Nema hlaba prijatelju. Što se tiče Marinike, ona ili Đilas ista stvar. Neće Vam ovde narod Đilasa. I boška nam je upropastio, videćete kako će proći. Nikako. Vama puno sreće, i dobro je što ste kazali, nemojte se svađati, i što ste svraćali na SNS štand. Slušah Vas pažljivo, i to je od Vas pošteno, tako treba, bori se kao čovek. Ipak zbog ovog tereta ne mogu Vas glasati. Nije me ubedio Vučić nego ovi Vaši u Čačku. tu mač.......
  • Stari čačanin

    Au kakav govor Violete Marković, o čemu ona priča.Ta žena nema dan radnog staža, da ne uvredim žene domaćice, ona nije ni domaćica. E moj Đilas i Ponoš i Marinika kad vas predstavlja Violeta vi ste baš ozbiljna stranka. Pa što nekoga iz Čačka ne pitaste ko je ta Violeta. Dal je ovo moguće. Zamisli da Violeta priča o kulturi o zdravstvu. Dali je ovo moguće. Posle ovog govora Violete neću ni da glasam. Sve mi se srušilo u momentu, sve opozicione želje ugasi mi ova Violeta.
  • JEL OVO MOGUĆE

    AJOOOJJJ LJUDIII PA JEL MOGUĆE.. PA VIOLETA HARALA U SNS DO SKORO , SAD ONAA PRIČĆA O DEMOKRATIJI... STRAŠNO, E MOJ PONOŠU



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.487.763 посета
    Тренутно на сајту: 449 посетилац(a)