Општински и градски одбори СНС широм западне Србије обележили страначку славу Свету Петку 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Општински и градски одбори СНС широм западне Србије обележили страначку славу Свету Петку
Trenutno na sajtu: 301       |       Podeli:
27.10.2022 | 0 коментар(а)



Српска напредна странка данас је прославила своју славу, Свету Петку. У Чачку је обележена слава уз присуство великог броја чланова и симпатизера странке.

Председник Градског одбора СНС у Чачку Милун Тодоровић честитао је свима који славе данашњи празник и пожелео им да прославе у миру, здрављу и љубави.

Градски одбор СНС у Чачку

„Наши планови у глобалу су страначки избори, нов главни одбор, ново председништво и видећемо за остале институције у оквиру саме странке, као што су месни одбори јер је то база странке, од месних до општинских и градских, па до највиших органа странке и то све од новембра до маја следеће године. Наравно да ће бити младих и нових лица, јер политика није прљав посао, већ чист, где можете да допринесете заједници на микро плану. Ми смо увек уз народ и то је снага СНС. Очекујем да много младих заузме озбиљне функције и да за годину дана на локалним изборима победе у граду и наставе да раде све оне ствари које смо започели али и да имају своје планове, да развијају своје визије наравно уз велику подршку председника странке Александра Вучића”, казао је Тодоровић.

Овогодишњи домаћин славе је месни одбор Парк. „Петнаест година за редом славимо своју крсну славу и за то време смо показали да смо државотворна, самостална и независна држава да водимо политику коју креира наш председник Александар Вучић која се у време ове велике кризе и притисака показала као једина исправна и која у фокусу има интересе народа и државе”, истакао је Марко Парезановић, председник Месног одбора Парк честитајући свима данашњи празник.

Месни одбор Алваџиница следеће године биће домаћин славе. „Јако сам почаствована, то је признање, пре пар година смо имали прилику која нам се опет пружила”, рекла је председница одбора Милка Владисављевић.

ГЗС

Слава у Бајиној Башти 

ОО СНС Лучани




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.783.969 посета
Тренутно на сајту: 302 посетилац(a)