СДП и ЛДП потписали коалициони споразум, на изборе не излазе са списком лепих жеља већ са реалним плановима за будућност 


Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao              Gradonačelnik Čačka Milun Todorović posetio Mz Ključ              Rekonstrukcija gradskog trga u Čačku polako ulazi u završnu fazu              Pokret ,,Mi snaga naroda,, prof.dr.Branimir Nestorović prikuplja potpise podrške u Čačku              Danas slavimo Đurđevdan i Vaskršnji ponedeljak              Još jedan letnji dan u maju, temperatura do 28 stepeni              Na deponiji Duboko kod Užica proglašena je vanredna situacija             

 
СДП и ЛДП потписали коалициони споразум, на изборе не излазе са списком лепих жеља већ са реалним плановима за будућност
Trenutno na sajtu: 274       |       Podeli:
06.03.2020 | 0 коментар(а)



Прибој - Представници Општинских одбора Санџачке демократске партије (СДП) и Либерално
Јасмин Хоџић и др Јасминко Тоскић потписују коалициони споразум, фото: ГЗС

демократске партије (ЛДП) др Јасминко Тоскић и Јасмин Хоџић, вечерас су потписали коалициони споразум, на основу кога ће на локалне изборе изаћи са заједничком листом.

"Листа ће носити назив ’Најбоље за Прибој - СДП - ЛДП - др Јасминко Тоскић - Јасмин Хоџић’ . Листа је мање - више иста или слична ко на изборима 2012. године, што значи да смо ми традиционални коалициони партнери. На ове изборе излазимо са два циља, први је да грађанима прикажемо оно што смо урадили у претходне четири године заједно са нашим коалиционим партнерима и надам се да ће бити прилике да у кампањи, уверимо гласаче, да је урађено доста тога. Други циљ је да изложимо реалистичне планове, не списак лепих жеља, већ оно што је реално да се уради у наредне четири године", казао је Јасмин Хоџић.

Он је истакао да је уверен да ће грађани Прибоја више ценити рад, труд, залагање и оно што је урађено у претходном периоду, него злураде коментаре на друштвеним мрежама и порталима.

Фото: ГЗС

"Уверен сам да само заједно у овако тешким околностима можемо да направимо Прибој поново добрим местом за живот", тврди Хоџић.

Први човек ЛДП - а у граду на Лиму, каже да су имали разговоре и са осталим политичким актерима у Прибоју, пре свега са Странком демократске акције (СДА) и Странком правде и помирења (СПП) како би се направила јединствена, велика коалиција са уверењем да се велике коалиције праве онда када су велики изазови и проблеми, јер у Прибоју није још увек урађено све како би људи добро живели.

"Желели смо да направимо својеврсно бошњачко јединство, али нисмо наишли на разумевање осталих. Ипак, наше две странке као коалициони партнери излазимо на изборе и очекујемо фер и поштену утакмицу и нема разлога да тако и не буде", закључио је Хоџић.

Др Јасминко Тоскић је изразио задовољство потписивањем коалиционог споразума са ЛДП истакавши да су програмска опредељења ове две партије у многоме слична и да очекује добре резултате.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


priboj koalicija sporazum ldp sdp

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.326.715 посета
Тренутно на сајту: 274 посетилац(a)