У Атомској бањи за октобар предвиђени попусти до 20 одсто 


Oblačno i hladnije vreme, povremeno s pljuskovima praćenim grmljavinom              Danas je Veliki petak, najtužniji dan, ali i u uvod i priprema za Uskrs              Godišnjica masovnog ubistva u OŠ „Vladislav Ribnikar”              Todorović za osam godina asfaltirao 500 km lokalnih puteva, evo šta je još planirao             

 
У Атомској бањи за октобар предвиђени попусти до 20 одсто
Trenutno na sajtu: 432       |       Podeli:
30.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Иако смо полако ушли у јесен, туристичка сезона још увек није готова.
Атомска бања Горња Трепча Фото: ГЗС

Оно што је најпримамљивије како домаћим, тако и страним туристима јесу бање.

Атомска бања Горња Трепча Фото: ГЗС

На шумовитим падинама планина Вујан и Буковик налази се Атомска бања Горња Трепча, позната по лечењу специфичних обољења и ван наше земље, али и по прелепој природи и културно - историјским споменицима.
Радиоактивна вода од 30 степени целзијуса помогла је многима, па се неки изнова враћају у ову бањску лепотицу.

Ненад Младеновић, директор маркетинга Атомске бање Фото: ГЗС

„Сада имамо и госте из Русије, који долазе два пута годишње, на почетку и негде пред крај сезоне, наравно домаћи туристи су увек ту”, рекао је Ненад Младеновић, директор маркетинга Атомске бање.

Атомска бања Горња Трепча Фото: ГЗС

У овој бањи, здравље извире вековима, а домаћини су за све посетиоце припремили и нека изненађења.

„У октобру месецу све госте обрадоваћемо попустима до 20 одсто, док у новембру могу очекивати још веће акције”, рекао је Младеновић.


Фото: ГЗС

Једна од првих приватизованих бања у Србији је Атомска бања Горња Трепча која је данас лидер у здрaвственом туризму Србије.
„ За 12 година Атомска бања изградила је и проширила смештајне капацитете и опремила се најмодернијим и најсавременијим дијагностичким апаратима који су неоходни и физикалној терапији. Запошљавали смо нове стручне кадрове и све је то утицало да квалитетом услуга које пружамо будемо лидери здравственог туризма, каже Ненад Младеновић , директор маркетинга и додаје да Атомска бања има највећи просек у Србији када је реч о броју ноћења страног госта.


Фото: ГЗС

Лековитост једне од најиспитиванијих вода не доводи се у питање ,па се страни гости све чешће одлучују за одмор и рехабилитацију па најчешће остају 21 дан и долазе два пута годишње . Тренутно располажемо са 273 постеље у нашем власништву и око 2000 приватног смештаја које сервисирамо за потребе гостију којима су на располагању хидротерапијски блокови и лековита вода. Све су чешћи гости из Уједињених Арапских Емирата, па их и крајем априла очекујемо. Најбројнији су Руси којих је од 2009. године када смо почели промоцију на њиховм тржишту сваке године све већи и сада их је око 300 и врло си дисциплиновани, каже Младеновић.


Фото: ГЗС

Он додаје и да је кухиња прилагођена сваком госту и поднебљу попут оних исламске вероисповести за којих се храна набавља искључиво из Новог Пазара по стандардима халала.


Фото: ГЗС

Уговори са здравственим осигурањима из Русије, Словеније, Републике Српске свакако омогућавају олакшано лечење пацијената који долазе у Атомску бању Горња Трепча,а са друге стране када је реч о домаћем госту, ваучери за одмор у Србији знатно су допринели повећању броја домаћег госта.

 Оно што ме посебно радује да су наши гости који су тренутно у Атомској бањи , у 70 одсто случајева вакцинисани са обе дозе вакцина „ каже директор маркетинга Атомске бање Ненад Младеновић.

 

Овај еколошки бисер привлачи велики број људи који желе да се врате природи и њеним лепотама.

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


popusti gornja trepca atomska banja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.005.188 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)