RTS OKO - Todorović, ovo je referendum ko može bolje neka izvoli, Ćaloviću kriv GSZ, Velja ne zanima vlast ali se kandidovao, Jelesijević brani partijsku ćeliju Ozon, Boško korektan... 


Zbog početka raspusta pojačan saobraćaj na važnijim putnim pravcima              Seoski višeboj u Jablanici od 14. do 16. juna              U nedelju preventivni pregledi u čačanskoj Opštoj bolnici              Šokiran sam neistinama koje je iznela Jerotijević preko političkog „biltena” Ozon pres              Počele prijave šteta u Gornjem Milanovcu              Vladimir uzgajivač prasića iz Prijevora o novoj aplikaciji za tovljenje svinja              Svečano otvaranje Radničkih sportskih igara u nedelju              Postignut načelni dogovor u četiri tačke sa malinarima i hladnjačarima              SOČ osudio navodno nasilje, da li je „napad” izmišljen utvrdiće nadležni              Srbiju čeka sunčan i topao vikend, temperatura do 30 stepeni              Zvaničnici lokalnih samouprava Prijepolja, Priboja i Nove Varoši uputili su čestitke povodom nastupajućeg Kurban bajrama              Od sutra počinje kontrola vozača trotineta             

 
RTS OKO - Todorović, ovo je referendum ko može bolje neka izvoli, Ćaloviću kriv GSZ, Velja ne zanima vlast ali se kandidovao, Jelesijević brani partijsku ćeliju Ozon, Boško korektan...
Trenutno na sajtu: 268       |       Podeli:
23.05.2024 | 0 коментар(а)



Sportskim žargonom rečeno politička utakmica 2. juna biće veoma teška ali i odlučujuća. Hoće li Čačak nastaviti svoj siloviti razvoj ili će upasti u ambis političkih sukoba?
Opozicija razjedinjena ali rešena da sruši Todorovića -foto print scrin GZS

Anica Telesković u emisiji Oko (RTS) u sličnom tonu najavila je predstojeće lokalne izbore u gradu na Moravi.

Todorović kaže da je ovo definitivno referendum ZA i PROTIV. Lista broj jedan je za nastavak saradnje lokalne vlasti, grada Čačka i republičke.

„Iza nas je mnogo sjajnih projekata a imamo u najavi još mnogo velikih stvari i dozvola, planskih akata koje smo uradili. Ko god da bude a nadam se da će biti naša lista, ali i ako ne bude, ko god bude na čelu Čačka moraće da radi za građane svakog dana. Ako neko može bolje samo napred”, kazao je Todorović.

Velimir Ilić bio je na čelu Čačka u dva mandata a onda ga je na tom mestu zamenio povratnik iz invalidske penzije rođeni brat. Tvrdi da ga vlast ne zanima, ali ipak se kandidovao.

„Bio sam i ministar u četri mandata, dva puta na čelu Čačka i vodio najveće investicije u ovoj državi”, preporučio se Ilić.

                                   SNIMAK EMISIJE OKO   (IDI NA LINK)

Čačanski advokat Ivan Ćalović bio je član SNS i kandidat za gradonačelnika ali ga je Vučić zamenio u poslednjem trenutku. Novinarka RTS pozivajući se na saopštenje SNS objavljeno na GZS pitala ga je zbog čega su odbornici morali da overe potpise kod notara ako se već zovu „Istina i čast”, međutim on je krivicu svalio na GZS tvrdeći da po nalogu SNS spinuje takve vesti.

GSZ




PODELI:








Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


IZBORI ČAČAK RTS OKO

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 162.875.491 посета
Тренутно на сајту: 268 посетилац(a)